Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Κεραυνοβολήθηκε ο Α.Ο. Ρία από το Θεσπρωτικό.

Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο του Αγίου Θωμά ο αγώνας της 23ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο Α.Ο. Ρία και τον φιλοξενούμενο Κεραυνό Θεσπρωτικού όπου οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 0-8.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν έχουμε και πολλά να πούμε εφόσον οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν σε όλο τον αγώνα. Στο 4΄ο Χουλιάρας διαμόρφωσε το 0-1 ενώ στο 5΄δόθηκε πέναλτι υπέρ του Κεραυνού και με εκτελεστή τον Ρακόπουλο έγινε το 0-2. Οι γηπεδούχοι είχαν μια ευκαιρία στο 8΄με τον Μιχαήλογλου  όπου με εκτέλεση φάουλ η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι ενώ στο 11΄ο Στούπας για τους φιλοξενουμένους πήγε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ αλλά με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι παραμένοντας το 0-2.  Στο 26΄ο Χουλιάρας σκόραρε για το 0-3 με δεύτερο προσωπικό του γκολ όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κεραυνός ανέβασε ρυθμό και στο 48’ και 49΄πίεσε την άμυνα του Ρία ενώ στο 54΄ο Ρακόπουλος σκόραρε για το 0-4 μετά από λάθος του τερματοφύλακα του Ρία βάζοντας και αυτός ένα δεύτερο προσωπικό γκολ, ενώ στο 58΄ο Στούπας ανεβάζει και άλλο τον πήχη σε 0-5 μετά από πάσα του Κατσένου. Στο 62΄ ο Χουλιάρας με  χατ τρικ διαμόρφωσε το 0-6, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Κώτση αλλά με ένα κακό σουτ η μπάλα βγήκε άουτ, ενώ άλλη μια ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 70΄από τον Νάση χωρίς όμως και εδώ να αλλάξει κάτι στο σκορ. Στο 75΄ο Στούπας διευρύνει και άλλο το σκορ σε 0-7 ενώ την τελευταία πινελιά του αγώνα έβαλε ο Χουλιάρας όπου έφτασε τα τέσσερα προσωπικά γκολ, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τους φιλοξενούμενους νικητές με τελικό σκορ 0-8.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΡΟΥΣΟΣ–ΜΠΕΚΕΡΤΖΗΣ Γ.

ΒΟΗΘΟΙ: ΚΩΣΤΗΣ Θ. – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ.

Α.Ο. ΡΙΑ (ΚΩΣΤΗΣ): ΝΙΚΟΥ, KACAJ (BEZATI 65;), ΟΡΦΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΗΣ, ΜΙΧΑΗΛΟΓΛΟΥ, ΝΙΧΩΡΙΤΗΣ (ΟΡΦΑΝΟΣ 57΄), SHTEMBARI, ΚΑΣΕΛΟΥΡΗΣ (ΛΑΟΠΟΔΗΣ 68΄), ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΑΣΗΣ 41΄), ΚΩΣΤΗΣ, ΧΗΤΟΣ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ (ΚΟΛΙΟΣ): ΚΑΤΣΕΝΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ, ΛΑΪΝΑΣ (ΚΟΥΣΗΣ 46΄), ΠΑΝΟΥΣΗΣ, ΠΑΦΙΛΑΣ, ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ, ΚΑΤΣΕΝΟΣ, ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΖΙΜΑΣ 57΄), ΣΤΟΥΠΑΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα. 

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.