Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Η Λευκίμμη “ηρωική νίκη” επί του Μακεδονικού Φούφα

Η Λευκίμμη πέτυχε χθες στο γήπεδο της «ηρωική» νίκη 2-1 επί του πρωτοπόρου Μακεδονικού Φούφα για τη 19η αγωνιστική του 3ου ομίλου Γ Εθνικής.

Η ομάδα του Γ. Σφακιανάκη, είχε δέκα απουσίες παικτών, λόγω τραυματισμών και καρτών, πήρε ένα σημαντικό τρίποντο, που μπορεί να της χαρίσει την παραμονή στην κατηγορία. Μάλιστα στο Β΄μέρος ο κόουτς της «Βασίλισσας» είδε να τραυματίζεται και ο Βασιλάκης, ο οποίος θα προστεθεί στους ήδη επτά τραυματίες παίκτες.

Η Λευκίμμη μπροστά στους φίλους της, που γέμισαν το γήπεδο της, προηγήθηκε στις αρχές του Β΄ημιχρόνου (47΄) με τον αρχισκόρερ του 3ου ομίλου Τσεβανέδη.

Οι Μακεδόνες ισοφάρισαν τρία λεπτά αργότερα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ματούλα. Στην εσχάτη των ποινών υπέπεσε ο τερματοφύλας Βορύλλας, ο οποίος ανέτρεψε επιθετικό των φιλοξενούμενων μέσα στην περιοχή.

Τελικά, ο Φωτιάς (70΄) με κεφαλιά «έβαλε φωτιά» στο γήπεδο επιτυχάνοντας το 2-1, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Διαιτητής του αγώνα ο Ι. Πάνος (Ηπείρου) με βοηθούς τους Ελ. Καραλή και Θ.Μωυσιάδης της ίδιας Ένωσης.

ΑΕ Λευκίμμης (Σφακιανάκης): Βορύλας, Ρογγότης, Φωτιάς, Γαστεράτος Σπ., Βασιλάκης (39’ λ.τ. Βλάχος), Ηλίας, Λεπενιώτης, Κουλούρης Ν. (80’ Βούλγαρης), Τσεβανέδης (90’ Μαζιώτης), Τρεπεκλής (90+ Βλάσιος).

Μακεδονικός Φούφα (Κερλίδης): Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος, Κοπατσάρης, Πιριτζάους (82’ Χάιτας), Τζουβάρας, Ασλαμπάλογλου, Τσικόπουλος, Φωτιάδης, Ματούλας, Τοπάλης, Γκελοσάνι (74’ λ.τ. Τακίδης).

 

Πηγή: kerkyrasimera.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.