Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Εύκολο απόγευμα για Αμβρακικό κόντρα στον Α.Ο. Ρία

Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο του Αγίου Θωμά ο αγώνας της 21ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο Α.Ο. Ρία και τον  φιλοξενούμενο Πας Αμβρακικό Βόνιτσας με τους φιλοξενούμενους να περνάνε ένα εύκολο απόγευμα εκτοξεύοντας το σκορ στο 0-6 .

Ο καιρός δυσκόλευε και τις δυο ομάδες αφού η συνεχής βροχή και  ο αέρας έκανε το έργο των ποδοσφαιριστών δύσκολο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και με το «καλημέρα» οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή ευκαιρία να προηγηθούν αλλά με την μπάλα να τους λέει όχι. Ένα καλό σουτ από τον Μήτσουρα στο 8’ για τους φιλοξενούμενους αλλά με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Τσιόκου. Στο 9΄ο Κούτσικος άνοιξε το σκορ σε 0-1. Στο 27΄παλι ο Αμβρακικός είχε καλή ευκαιρία με τον Κούτσικο αλλά με τον Τσιόκο να κρατάει το σκορ στο 0-1. Ο Κούτσικος δεν είχε  πει την τελευταία του κουβέντα και στο 29΄διαμόρφωσε το 0-2  με δεύτερο προσωπικό του γκολ.  Στο 37΄οι φιλοξενούμενοι πάλι βρέθηκαν να απειλούν με τον Μπεκιάρη, ενώ το 0-3 ήρθε στο 40΄από τον Θεριανό με κεφαλιά όπου κρέμασε τον τερματοφύλακα του Α.Ο. Ρία . Στο 41΄οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Βασιλόπουλο όπου βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι. Στο 45΄πριν την εκπνοή του 1ου ημιχρόνου ο Μπεκιάρης σκόραρε για το 0-4 .

Στο δεύτερο ημίχρονο ο φιλοξενούμενοι πάλι είχαν πρώτοι την ευκαιρία στο 50΄οπου η μπάλα από σουτ του Κούτσικου κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 52΄ο Θεριανός πέτυχε και αυτός  το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα κάνοντας το 0-5 ενώ στο 68΄ο Μπακοχρήστος με ένα πολύ καλό μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-6.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΟΛΔΑΤΟΣ Σ.

ΒΟΗΘΟΙ: ΛΑΖΑΡΗΣ Γ. ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Χ.

Α.Ο. ΡΙΑ (ΚΩΣΤΗΣ): ΤΣΙΟΚΟΣ, SHTEMBARI, ΛΑΟΠΟΔΗΣ, ΚΩΣΤΗΣ Λ.,ΜΙΧΑΗΛΟΓΛΟΥ, ΝΙΧΩΡΙΤΗΣ, ΝΑΣΗΣ, ΚΑΣΕΛΟΥΡΗΣ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΣΤΗΣ Π., BEZATI.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: KACAJ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΧΗΤΟΣ, ΝΙΚΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ):  ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ, ΚΟΥΤΣΙΟΓΙΩΡΓΟΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ, ΜΑΡΓΕΤΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ-ΣΑΡΤΣΗΣ, ΘΕΡΙΑΝΟΣ, ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ, ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ, ΜΗΤΣΟΥΡΑΣ, ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ, ΡΕΠΠΑΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΤΣΑΒΑΛΑΣ, ΣΕΛΦΟ, ΜΠΑΡΑΚΟΣ, ΖΗΚΑΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.