Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ασταμάτητος ο Τηλυκράτης με νέα επιβλητική ”τεσσάρα” κόντρα στον Αστέρα Πετριτή

Τον Αστέρα Πετριτή υποδέχτηκε σήμερα Κυριακή 2 Απριλίου ο πρωτοπόρος Τηλυκράτης στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας ”Πλάτων Γρηγόρης”στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά πήρε ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο με τελικό σκορ 4-0, 4 στροφές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και ενώ βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Τηλυκράτης άνοιξε το σκορ στο 50’ με τον Περιστέρη για το 1-0 και ο Γκουντρουμπής στο 64΄ έγραψε το 2-0. Στο 70’ ο Νιφορόπουλος βρήκε δίχτυα για το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 έγινε με τον Περιστέρη στο 71’ να σημειώνει το δεύτερο τέρμα του στο ματς και να χαρίζει μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Την επόμενη αγωνιστική ο Τηλυκράτης υποδέχεται στην έδρα του τα Τρίκαλα, που επικράτησαν σήμερα 4-0 του Απόλλωνα Πάργας.

Διαιτητής: ΠΙΓΓΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
Βοηθοί: ΝΟΥΣΙΑΣ ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΑΡΤΑΣ – ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΑΣ

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ(Ανδρέας Παντζιαράς):ΠΑΡΔΑΛΟΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ, ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΣ, ΤΑΚΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ, ΤΟΣΚΑ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ, ΤΕΓΟΥΣΗΣ, ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΜΠΗΣ, ΖΔΡΑΒΟΣ, ΝΙΦΟΡΟΠΟΥΛΟΣ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ(Γιάννης Σφακιανάκης): ΔΗΜΑΣ,ΜΕΝΤΗΣ, ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗΣ, ΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΑΣΙΔΗΣ, ΚΟΚΥΚΟΥΛΕΣΗΣ, ΤΣΙΑΒΟΣ, ΘΗΡΑΙΟΣ, ΜΑΡΓΚΟΝ, ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.