Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σήκωσε την κούπα του πρωταθλήματος της Κ-14 η Α.Ε Πρέβεζας Α’

Έπεσε σήμερα Σάββατο 1 Απριλίου και ώρα 12:00 στο γήπεδο Βόνιτσας η αυλαία στα πρωταθλήματα των υποδομών της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας 2022-2023 με τον τελικό της Κ-14 ανάμεσα στην Α.Ε Πρέβεζας Α΄ και τον Τηλυκράτη Λευκάδας, με τους γηπεδούχους να σηκώνουν την κούπα με τελικό σκορ 2-0.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ντέντε για το 1-0 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η Α.Ε διπλασίασε τα τέρματα της με εκτέλεση φάουλ του Τζόκα με την μπάλα να βρίσκει το κάθετο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα του Πολυχρονόπουλου για το τελικό 2-0.

Μετά τη λήξη του αγώνα έγινε απονομή πλακετών στο διαιτητικό τρίο από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Π-Λ κ. Γιώργο Σαράφογλου. Ακολούθησε η απονομή μεταλλίων στην ομάδα του Τηλυκράτη Λευκάδας από το μέλος της ΕΠΣ Π-Λ κ. Φούκα Σπυρίδων αλλά και απονομή κυπέλλου και μεταλλίων από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Θωμά Κάρτσακλα στην νικήτρια ομάδα της Ένωσης.

Διαιτητής: ΛΥΤΡΑΣ Ν.

Βοηθοί: ΠΑΤΣΗΣ Ι. – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Α.

ΑΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Α’(Άγγελος Μπέκας):ΚΑΡΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΑΚΑ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ, ΣΚΟΥΤΕΛΑΣ, ΤΖΟΚΑΣ, ΜΕΡΚΟ, ΑΤΣΑΣ, ΝΤΕΝΤΕΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ, ΜΠΕΝΕΤΑΤΟΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΠΑΦΙΛΑΣ, ΤΣΕΝΙΚΟΓΛΟΥ, ΖΗΚΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, ΜΑΛΙΖΟΓΛΟΥ, ΚΟΥΤΡΑΣ, ΚΥΡΛΑΣ.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ(Θωμάς Λάζαρης):ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΣΟΛΔΑΤΟΣ, ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΡΟΝΙ, ΤΖΙΝΗΣ, ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ Α., ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ Γ., ΜΕΡΕΛΗΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ Ε., ΓΛΗΓΟΡΗΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΚΩΣΤΑΚΗΣ, ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ, ΜΑΛΦΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ, KOSHI, ΕΛΜΑΖΙ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα και τις απονομές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.