Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Γκολ, εντάσεις και μοιρασιά στη Βόνιτσα (Photo – Vid).

Σ΄έναν αγώνα που τα είχε όλα ο ΠΑΣ Παλιάμπελα υποδέχτηκε σήμερα τον ΠΑΣ Σφακιωτών για την 1η αγωνιστική του 3ου Γύρου του Α΄Ομίλου της Β΄ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας στο Δημοτικό Στάδιο Βόνιτσας.

Το πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ έχει μπει στην τελική ευθεία για το ποιες ομάδες θα ανέβουν και ποιες θα πάνε στα μπαράζ ανόδου με τους Σφακιώτες να παραμένουν στην πρώτη θέση και με 4ους βαθμούς διαφορά από την 2η θέση όπου ο ΠΑΣ Παλιάμπελα προσπάθησε σήμερα να ισοβαθμίσει τον Άγιο Πέτρο αλλά με το σκορ να τον αφήνει στην 3η θέση με διαφορά 2 βαθμών απο την δεύτερη θέση που κατοικεί ο Άγιος Πέτρος (Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα και την βαθμολογία).

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΣ Παλιάμπελα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με γκολ του Καπότη Ν. για το 1-0,  με τους Σφακιώτες να προσπαθούν να βρουν δίχτυα αλλα με την καλή άμυνα των γηπεδούχων το σκορ να παραμένει στο 1-0 έως τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Πολλά τα νεύρα και πολλά φάουλ κατά την αγωνιστική δράση του ημιχρόνου και απο τις δυο ομάδες.

Στην επανάληψη το ματς πήρε φωτιά,  οι δυνατές κόντρες αλλά και κάποια λόγια ανάμεσα στους παίκτες έφεραν τον διαιτητή του αγώνα να βγάλει τις κάρτες από την τσέπη του, ενώ πολλές ήταν και οι διαμαρτυρίες από τους φιλοξένουμενους για τα σφυρίγματα το αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι στο 86΄ πάγωσαν τους γηπεδούχους με γκολ του Βεργίνη για το 1-1 όπου και παρέμεινε έως τη λήξη του αγώνα, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς της αγωνιστικής.

Με το τελευταίο σφύριγμα υπήρξαν και εντάσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες με τους ψυχραιμότερους να ηρεμούν τα πνεύματα.

Διαιτητής: Κατσαμπίρης Χ.

Βοηθοί: Κώτσης Θ. – Παναγιώτου Α.

ΠΑΣ Παλιάμπελα (Χασακής): ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ, DEDI, ΒΑΡΔΗΣ, ΓΚΟΥΝΕΛΑΣ, ΚΑΠΟΤΗΣ Ν., ΛΙΟΤΣΟΣ, ΚΑΠΟΤΗΣ Γ., ΔΟΣΗΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ.

  • ΑΝΑΠΛ: ΡΟΥΣΟΣ-ΜΠΕΚΕΡΤΖΗΣ, ΜΠΟΥΖΙ, ΝΤΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΜΠΟΤΙΑΤΗΣ, ΧΑΣΑΙ, ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ, ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ.

ΠΑΣ Σφακιωτών (Λάζαρης-Παπαδόπουλος): ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΗΤΣΟΥΡΑΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΣΑΝΤΑΣ, ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΠΙΛΑΦΑΣ, ΒΕΡΓΙΝΗΣ, ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ Η., ΛΑΖΑΡΗΣ, ΚΤΕΝΑΣ, ΓΑΖΗΣ.

  • ΑΝΑΠΛ: ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ, ΨΑΡΡΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΑΡΑΒΑΝΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΒΑΦΙΑΣ, ΒΕΡΓΙΝΗΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.