Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πήραν το τρίποντο τα Παλιάμπελα κόντρα στον Σύβρο

ΠΑΣ Παλιάμπελα – ΠΑΣ Σύβρου 4-1

Ο ΠΑΣ Παλιάμπελα υποδέχτηκε σήμερα Κυριακή 5/3 στο γήπεδο Βόνιτσας τον ΠΑΣ Σύβρου για την 13η αγωνιστική του Α Ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 με τον Dedi, με τον Κατσαμπίρη να γράφει γρήγορα το 2-0. Ο Σύβρος απάντησε με τον Βερύκιο για το 2-1. Τα Παλιάμπελα συνέχισαν τον επιθετικό τους οίστρο και με γκολ των Γκουνέλα και Καπότη πήραν τη νίκη με το τελικό 4-1.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Χρήστου Χασακή βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, 3 βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους ΠΑΣ Σφακιώτες, ενώ την επόμενη αγωνιστική έχουν το ρεπό τους. Ο Σύβρος βρίσκεται στην 5η θέση με 13 βαθμούς και στις 12/3 υποδέχεται τους Σφακιώτες.

Διαιτητής: ΣΠΥΡΑΚΟΣ Α.

Βοηθοί: ΜΠΑΚΑΡΑΣ Κ. – ΠΟΥΛΙΑΝΟΣ Ε.

ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ(Χασακής):ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ(46’ DIAW), ΡΟΥΣΟΣ-ΜΠΕΚΕΡΤΖΗΣ(77’ ΒΑΡΔΗΣ), ΓΚΟΥΝΕΛΑΣ, ΚΑΠΟΤΗΣ(76’ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ), ΛΙΟΤΣΟΣ, DEDI(68’ ΧΑΝΤΖΑΡΑΣ), ΔΟΣΗΣ(62’ ΧΑΣΑΙ), ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ.

ΠΑΣ ΣΥΒΡΟΥ(Δευτεραίος): ΜΠΕΛΕΓΡΙΝΟΣ(46’ ΚΟΛΛΟΚΑΣ), ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ, ΤΣΑΜΠΑΣΙΔΗΣ, ΜΠΡΑΝΤΖΟΥΚΟΥΚΑΚΗΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΦΩΤΕΙΝΟΣ Ε., ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΚΟΥΡΤΗΣ, GLAB(65’ ΜΕΣΣΗΝΗ), ΚΑΤΕΡΗΣ, ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.