Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με γεμάτες βαλίτζες επέστρεψε η Θύελλα Σινώπης από την Φιλιππιάδα

Διεξήχθη σήμερα Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 15:00 στο Νέο δημοτικό στάδιο Φιλιππιάδας ο αγώνας της 14ης αγωνιστικής του Β ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο Π.Σ. Φιλιππιάδας και την φιλοξενούμενη Θύελλα Σινώπης.

Το ματς ήταν υπόθεση του Ιορδανίδη και του Σπυράκου όπου πέτυχαν τα 3 γκολ του αγώνα και πήραν τους τρεις βαθμούς της αγωνιστικής.

Στο 18΄ο Ιορδανίδης πέρασε 3 άτομα, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να τον ανατρέπει και τον διαιτητή  να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο ίδιος παίχτης εκτέλεσε εύστοχα  για το 0-1. Στο 39΄ο Σπυράκος διαμόρφωσε το 2-0 με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και την μπάλα να καταλήγει στην αριστερή γωνία του Στεργιόπουλου. Το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 58΄με ανατροπή Σπυράκου στην περιοχή και τον Ιορδανίδη να πηγαίνει στην εκτέλεση του πέναλτι για το 0-3, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Χ.

ΒΟΗΘΟΙ: ΠΑΤΣΗΣ Ι. – ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ Θ.

Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ: ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΟΥΚΛΙΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ, ΝΤΑΚΟΥΛΑΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΠΑΣΧΟΣ, ΝΑΣΤΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ, ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΣΙΟΡΕΝΤΑΣ, ΛΑΜΠΡΟΥΣΗΣ, ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ.

ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ: ΤΥΡΕΚΟΓΛΟΥ, ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΥΡΕΚΟΓΛΟΥ, ΑΗΔΩΝΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΣΠΥΡΑΚΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ.

ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΟΥΖΟΥΝΟΓΛΟΥ, ΑΝΤΕΛΛΗΣ, ΜΙΚΡΩΝΗΣ, ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ, ΣΠΥΡΑΚΟΣ, ΓΑΛΑΝΗΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.