Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
spot_img
spot_img

Λευκάδα: Ανακοίνωση – Κάλεσμα για την έκτακτη σύσκεψη για τα προβλήματα του ερασιτεχνικού & επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Δείτε παρακάτω την κοινή ανακοίνωση – κάλεσμα των Σωματείων για την έκτακτη σύσκεψη για τα προβλήματα του ερασιτεχνικού & επαγγελματικού αθλητισμού στο άθλημα του ποδοσφαίρου σε θέματα υποδομών στην Λευκάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πρός: Βουλευτή Λευκάδας κ. Αθανάσιος Καββαδάς, Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Ανδρέας Κτενάς, Δήμαρχο Λευκάδας, κ. Χαράλαμπος Καλός, Πρόεδρο ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ -ΛΕΥΚΑΔΑΣ κ. Κάρτσακλας Θωμάς.

Αξιότιμοι ,

Αξιολογώντας τα σημερινά δεδομένα τόσο τις διαδικασίες της ένταξης των σωματείων στα
μητρώα της Ε.Π.Ο , όσο και η καθημερινή λειτουργία των σωματειών για να μπορούν να
αγωνίζονται στα πρωταθλήματα, έρχεται και το μεγαλύτερο ζήτημα όλων που έχει να κάνει με τις αθλητικές υποδομές στο νησί μας οι οποίες είναι ελάχιστες και κάποιες ακατάλληλες με αποτέλεμα να επιφέρει τρομερό πρόβλημα τόσο στις προπονήσεις των σωματείων μας όσο και να δημιουργείται αδυναμία να αγωνιστούν οι ομάδες μας στο εκάστοτε γήπεδα που έχουν δηλώσει στην αθλητική αρχή τους με αποτέλεσμα να τραυματίζεται καθημερινά η προσπάθεια μας για ένα αθλητικό μέλλον εκατοντάδων παιδιών τα οποιά αγωνίζονται σε αυτό το άθλημα.

Επιπρόσθετα να υπενθυμίσουμε τα οφέλη του αθλητισμού είναι σωματικά – ψυχολογικά – ηθικά και κοινωνικά και σκεφτόμαστε το παρόν και το μέλλον ολών των παιδιών στο νησί μας.

Για όλους του προαναφερόμενορόμενους λόγους βρισκόμαστε σε θέση να σας καλέσουμε σε
ανοιχτή συζήτηση έτσι ώστε να συζητηθούν όλα αυτά τα θέματα και να σας δείξουμε οπτικό υλικό καθώς και την ξεκάθαρη εικόνα στο άθλημα του ποδόσφαίρου που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο νησί μας, πριν είναι αργά και επιφέρουν διαλύσεις σωματείων καθως και τα παίδια μας να σταματήσουν να αγωνίζονται και να αθλούνται σε αυτό το άθλημα.

Η συνάντηση έχει οριστεί στις 27/01/2022 στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΙΟΝΙΟΝ STAR ΗΟΤΕL στη Λευκάδα και ώρα 19:30 .

Με τιμή,

Τα αθλητικά σωματεία

  • Τηλυκράτης Λευκάδας
  • Πανλευκάδιος
  • Οδυσσέας Νυδριού
  • Αναγέννηση Τσουκαλάδων
  • Νέοι Πανλευκάδιου
  • ΠΑΣ Σφακιωτών
  • Α.Ο. Αγίου Πέτρου
  • ΠΕΑΣ Κατούνας
  • ΠΑΣ Σύβρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ