Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με το αριστερό στον Β Γύρο οι Σφακιώτες – Πέρασαν τα Παλιάμπελα

ΠΑΣ Σφακιώτες - ΠΑΣ Παλιάμπελα 0-1

Ο ΠΑΣ Σφακιωτών υποδέχτηκε σήμερα Κυριακή 22 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Σφακιωτών τον ΠΑΣ Παλιάμπελα για την πρώτη αγωνιστική του 2ου Γύρου του Α΄Ομίλου της Β΄ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας 2022-23.

Η ομάδα του Θωμά Λάζαρη και του Κυριάκου Παπαδόπουλου που έκλεισε τον Α΄Γύρο αήττητη με 18 βαθμούς σε έξι αγωνιστικές, γνώρισε σήμερα την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, με τον ΠΑΣ Παλιάμπελα να επιστρέφει στα νικηφόρα αποτελέσματα και να παίρνει ένα πολύ σημαντικό διπλό.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 2ο ημίχρονο ο Καλέμι, ο οποίος είχε χάσει και πέναλτι στο πρώτο μέρος για το τελικό 0-1.

Διαιτητής: ΦΙΤΣΑΣ Β.

Βοηθοί: ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ Χ. – ΠΑΠΠΑΣ Δ.

ΠΑΣ ΣΦΑΚΙΩΤΕΣ(Λάζαρης-Παπαδόπουλος): ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΗΤΣΟΥΡΑΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΣΑΝΤΑΣ, ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ Π.(6’ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ), ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ Η., ΛΑΖΑΡΗΣ, ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ, ΒΕΡΓΙΝΗΣ, ΚΤΕΝΑΣ(69’ ΒΕΡΓΙΝΗΣ Ν), ΨΑΡΡΟΣ.

ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ(Χασακής): ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ, ΛΙΟΤΣΟΣ Μ., ΡΟΥΣΟΣ-ΜΠΕΚΕΡΤΖΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ, ΓΚΟΥΝΕΛΑΣ, ΛΙΟΤΣΟΣ Β., DEDI, ΧΑΣΑΙ(70’ ΜΠΟΥΣΙ), ΔΟΣΗΣ(80’ ΤΣΟΥΝΑΚΑΣ), ΚΑΛΕΜΙ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.