Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νέος προπονητής του Θρίαμβου Λούρου ο Χρήστος Τζίμας

Τον αντικαταστάτη του Αντώνη Κολιού, βρήκε ο Θρίαμβος Λούρου στο πρόσωπο του Χρήστου Τζίμα, που τα βρήκε σε όλα με το Δ.Σ της ομάδας και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία επιστρέφοντας στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Ο έμπειρος τεχνικός, κάτοχος του διπλώματος UEFA A,  ξεκίνησε κατακτώντας το 2015-2016 το πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ Π-Λ με τη Φορτούνα Βαλανιδοράχης. 2016-2017 ήταν προπονητής της Κ-17 του Γ.Σ Καλλιθέα και παράλληλα προπονητής στο δίκτυο σχολών της ΠΑΕ Ολυμπιακός.  Την αγωνιστική χρονιά 2017-2018 κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Π-Λ με την ομάδα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, με την διοίκηση να του εμπιστεύεται τα ηνία της ομάδας και στη Γ Εθνική, κάνοντας μια εξαιρετική πορεία και κατακτώντας τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Τη χρονιά 2019-2020 ανέλαβε προπονητής στο Κερατσίνι στη Γ Εθνική , επιστρέφοντας το 2020-2021 στην Α ΕΠΣ Π-Λ και στη Δόξα Ωρωπού. Την επόμενη χρονιά ήταν στη Ρόδο με την ομάδα του Άρη Αρχαγγέλου, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η Κ19 του ΟΦ Ιεράπετρας στο πρωτάθλημα της Super League 2.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.