Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Α ΕΠΣΑ: Ευρεία νίκη της Αναγέννησης κόντρα στη Μέλισσα

ΑΕΜ Μέλισσα – ΓΑΣ Αναγέννηση Άρτας 1-6

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 16:00 στο γήπεδο ΕΠΣ Άρτας ο αγώνας της 7ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣΑ ανάμεσα στην ΑΕΜ Μέλισσα και την Αναγέννηση Άρτας, με την Αναγέννηση να παίρνει το τρίποντο με τελικό σκορ 1-6.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 6’ με τον Σιδηρόπουλο για το 0-1, ενώ ο ίδιος παίχτης στο 13’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 21’ καλή εκτέλεση φάουλ από τον Χρηστογιάννη, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να επεμβαίνει έγκαιρα. Στο 25’ ο Σιδηρόπουλος έγραψε το 0-3 πετυχαίνοντας χατ-τρικ. Στο 30’ ωραίο σουτ του Παππά με τον Γκούμπερνατ να διώχνει σε κόρνερ για το 0-3 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, μεγάλη ευκαιρία με το καλημέρα για την Αναγέννηση με τον Παππά, με τον τερματοφύλακα της Μέλισσας να διώχνει σε κόρνερ, ενώ στο 48’ μια ακόμη καλή ευκαιρία με τον Χρηστογιάννη. Στο 55’ η Αναγέννηση βρήκε και 4ο τέρμα με τον Παππά για το 0-4. Στο 62’ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-4 με τον Κούση, ενώ στο 76’ ο ίδιος παίχτης με σουτ βρήκε το δοκάρι. Στο 81΄ ο Παπακίτσος βρήκε δίχτυα για το 1-5, ενώ ο ίδιος παίχτης στο 86’ έγραψε το τελικό 1-6.

Διαιτητές: ΦΑΝΤΗΣ-ΒΑΡΕΛΗΣ-ΜΕΚΙΟΣ

ΑΕΜ ΜΕΛΙΣΣΑ(Κωνσταντινίδης): ΓΚΟΥΜΠΕΡΝΑΤ, ΑΓΟΡΟΣ(57’ ΡΑΠΟΥΣΙ), ΚΟΣΤΑΝΤΙΝΙ, ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΠΟΛΥΖΟΣ, ΚΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ, ΣΑΓΑΝΗΣ, ΤΣΙΑΤΣΟΣ, ΚΟΥΣΗΣ, ΔΡΑΚΟΣ

ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ(Θόδης): ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, ΓΚΑΡΤΖΩΝΗΣ(57’ ΠΑΠΑΚΙΤΣΟΣ Α.), ΖΗΣΗΣ, ΚΑΛΙΑΚΑΤΣΟΣ, ΨΑΛΛΙΔΑΚΗΣ, ΚΑΚΙΩΝΗΣ, ΔΗΜΟΣ(51’ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΙΤΗΣ), ΧΡΗΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΚΙΤΣΟΣ Δ., ΠΑΠΠΑΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.