Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Εύκολο τρίποντο για τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Πρέβεζα

ΠΑΣ Πρέβεζα – Αναγέννηση Τσουκαλάδων 3-0

Ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος ΠΑΣ Πρέβεζα υποδέχτηκε σήμερα Σάββατο 10/12 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ‘’Αθανασία Τσουμελέκα’’ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας την ουραγό της βαθμολογίας Αναγέννηση Τσουκαλάδων, με νέο προπονητή στον πάγκο της τον Γεωργαλή, και πήρε τη νίκη με τελικό σκορ 3-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος και προηγήθηκαν μόλις στο 5’ με τον Μπατουδάκη για το 1-0.Στο 23’ ο ΠΑΣ διπλασίασε τα τέρματά του με ωραίο πλασέ του Johansen για το 2-0 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Johansen, που είναι ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 7 γκολ σε 6 αγωνιστικές, ξαναβρήκε δίχτυα για το τελικό 3-0.

Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ Ν.

Βοηθοί: ΜΠΑΚΑΡΑΣ Κ. – ΠΑΦΙΛΑΣ Σ.

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ(Παπαζώης):ΚΙΟΣΓΙΑ, ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ, ΜΕΡΤΖΑΝΙ, ΞΕΝΟΣ, ΤΡΙΑΝΤΟΣ, ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ, ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, JOHANSEN, ΜΠΑΤΟΥΔΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ(Γεωργαλής): ΜΑΧΜΟΥΝΤΑΙ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ, ΒΕΡΓΙΝΗΣ Σ., ΣΟΛΔΑΤΟΣ Π., ΒΕΡΓΙΝΗΣ Α., ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ, ΤΣΑΚΑΛΗΣ, ΜΠΑΛΤΣΑΣ, ΣΚΕΜΠΗΣ, ΝΤΑΤΣΗΣ.

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.