Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Παραμένει αήττητος ο Απόλλων Βουβοποτάμου – Πέρασε και από τον Αστέρα Ανθούσας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 27 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο Πάργας ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής του Β Ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον Αστέρα Ανθούσας και τον Απόλλωνα Βουβοποτάμου, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μια ευρεία νίκη.

Οι γηπεδούχοι αν και προηγήθηκαν με 1-0, βρέθηκαν να χάνουν 1-4 στο ημίχρονο, με τον Απόλλωνα να συνεχίζει να ‘’πυροβολεί’’ για το τελικό 2-8.

Ο Απόλλων Βουβοποτάμου έχει μέχρι στιγμής το απόλυτο, τρία στα τρία’’, και συγκατοικεί στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τον εξίσου αήττητο Ηρακλή Αγίου Γεωργίου, στην έδρα του οποίου αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική. Ο Αστέρας Ανθούσας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 3/12 την Ένωση Πάργας στην Πάργα σε ένα τοπικό ντέρμπι που πολλοί περιμένουν.

Τα γκολ για την ομάδα του Απόλλωνα Βουβοποτάμου πέτυχαν οι : Γκιοκάι Γ. (3), Νεοφώτιστος Α. (2), Γιούργας Α. και Μπράγκας Α. (2).

Διαιτητής: ΣΠΥΡΑΚΟΣ Α.
Βοηθοί: ΖΙΩΓΑΣ ΑΛ. – ΠΑΠΠΑΣ Δ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.