Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Έσπασε το ”ρόδι”  ο Κεραυνός Θεσπρωτικού

Κεραυνός Θεσπρωτικού – Αναγέννηση Τσουκαλάδων 4-1

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας πέτυχε σήμερα ο Κεραυνός Θεσπρωτικού που επικράτησε στην έδρα του της Αναγέννησης Τσουκαλάδων με 4-1 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ζήκα για το 1-0, ενώ ο Τσιότσιος έγραψε το 2-0 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ευθυμίου τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με τον Τσούτση για τους Τσουκαλάδες να μειώνει στο 3-1. Το τελικό 4-1 έγραψε ο Παφίλας στις καθυστερήσεις.

Διαιτητής: ΠΑΤΣΗΣ Ι.
Βοηθοί: ΤΣΟΓΚΑΣ Α. – ΜΠΑΚΑΡΑΣ Κ.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ(Ντόβας): ΚΙΤΣΑΝΤΑΣ Ν-Α., ΒΑΣΣΙΟΣ(52’ ΦΙΝΤΖΟΣ), ΤΣΙΟΤΣΙΟΣ, ΝΤΑΦΛΟΣ, ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ, ΖΗΚΑΣ, ΠΑΦΙΛΑΣ, ΣΙΩΡΟΣ(89’ ΚΙΤΣΑΝΤΑΣ Ε.), ΝΙΤΣΟΣ(75’ ΕΥΘΥΜΙΟΥ), ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ, ΚΑΤΣΕΝΟΣ.

ΑΝ/ΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ(Καράμπαλης): ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ, ΚΕΝΤΡΑΙ(46’ ΤΣΟΥΤΣΗΣ), ΒΕΡΓΙΝΗΣ Ξ., ΤΣΟΥΤΣΗΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ(67’ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ), ΤΣΑΚΑΛΗΣ(46’ ΜΠΑΛΤΣΑΣ), ΝΤΑΤΣΗΣ(46’ ΒΕΡΓΙΝΗΣ Α.), ΓΟΥΡΖΗΣ, ΛΙΤΟΣ(58’ ΚΑΠΟΤΗΣ), ΣΚΕΜΠΗΣ, ΒΑΚΟΥΦΤΣΗΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.