Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νίκη με ανατροπή της Φορτούνας με αντίπαλο τον Κεραυνό Θεσπρωτικού

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 27 Ιανουαρίου στο γήπεδο Βαλανιδορράχης το παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στην τοπική Φορτούνα και τον φιλοξενούμενο Κεραυνό Θεσπρωτικού.

Στο 14’ ήρθε η πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Φορτούνα σε τετ α τετ του Ευθυμίου η μπάλα πέρασε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κατσάνου. Το Θεσπρωτικό απάντησε στο 27’ όταν  ύστερα από βολέ του Κατσάνου ο Φέκκας βγήκε τετ α τετ και έστειλε την μπάλα και αυτός με κεφαλιά λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι του Τσοβίλη. Στο 28’ νέα μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ξανά με τον Φέκκα να μην μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ενώ στο 33’ ο ίδιος παίχτης σούταρε έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Τσοβίλη για μια ακόμη φορά να του λέει ΟΧΙ. Στο 41’ ο ρέφερι της συνάντησης τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον πρώτο βοηθό. Ότι δεν κατάφερε ο Φέκκας στις 3 προηγούμενες φορές, το κατάφερε ο Ρακόπουλος στο 44’ κάνοντας το 0-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η είσοδος του Χριστοδούλου στον αγωνιστικό χώρο και οι φωνές του coach Κασκάνη στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ξύπνησαν τους παίχτες της Φορτούνας με αποτέλεσμα να αλλάξει η εικόνα της ομάδας. Το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά, υπήρξαν δυνατές μονομαχίες και πολλές φορές άναψαν και τα αίματα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Στο 51’ ο Ευθυμίου έχασε κλασική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα. Στο 54’ ο Παππάς διαμόρφωσε το 1-1. Στο 60’ βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων ο Κατσένος προλαβαίνει τον Νόνα βγάζοντας την μπάλα πλάγιο. Το επιθετικό κρεσέντο των γηπεδούχων συνεχίστηκε με τον Χριστοδούλου να σουτάρει  και τον Αθανασόπουλο να προλαβαίνει πάνω στη γραμμή και να σώζει την ομάδα του. Στο 72’ ήρθε η λύτρωση για τους γηπεδούχους με τον Σούπε να κάνει το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού. Στο 80’ ο Μαλέσκος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η μοναδική ευκαιρία για την ομάδα του Κολιού στο 89’ με φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Το τελευταίο σφύριγμα  βρήκε τους γηπεδούχους νικητές ενός μεγάλου παιχνιδιού με σκορ 2-1.

 

 

Διαιτητής: ΡΟΥΣΟΣ Ν.

Βοηθοί: Πάτσης Ι.- Κώτσης Θ.

Α.Ε Φορτούνα Βαλανιδορράχης(Κασκάνης): ΤΣΟΒΙΛΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΖΙΑΛΛΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΤΖΙΜΑΣ(88’ ΙΩΑΝΝΟΥ), ΠΑΠΠΑΣ, ΝΟΝΑΣ, ΣΟΥΠΕ, ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ(62’ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ), ΜΗΤΟΣ-ΚΩΤΣΗΣ Ι.(76’ CEPELE), ΕΥΘΥΜΙΟΥ(90+ ΚΟΝΤΟΔΗΜΑΣ).

Κεραυνός Θεσπρωτικού(Κολιός): ΚΑΤΣΕΝΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΛΕΣΚΟΣ, ΛΑΙΝΑΣ, ΝΤΑΦΛΟΣ, ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ(67’ ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ), ΜΠΟΜΠΟΡΗ, ΠΑΦΙΛΑΣ(87’ ΠΑΝΟΥΣΗΣ), ΝΤΟΒΑΣ, ΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΕΚΚΑΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.