Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία του Ερμή Καναλίου με Γιώργο Ράπτη

Παίχτη από το πάνω ράφι απέκτησε ο Ερμής Καναλίου, σε μια μεταγραφή που σίγουρα θα συζητηθεί πολύ.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ράπτη που τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου και έδωσε τα χέρια προκειμένου να ενσωματωθεί στη φαρέτρα του Θωμά Βασιλειάδη στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Επαγγελματικοί λόγοι ανάγκασαν τον ποδοσφαιριστή να μεταβεί στην γενέτειρα του, την Πρέβεζα, για μόνιμη εγκατάσταση και το Δ.Σ του Ερμή εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και δίχως δεύτερη σκέψη τον ενσωμάτωσε στον ρόστερ του.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 30 χρονών και αγωνίζεται τόσο στα άκρα της επίθεσης καθώς και στην αιχμή του δόρατος, αφού η επιθετική του δεινότητα είναι αδιαμφισβήτητη.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Άρης Πετρούπολης και η παρουσία του ήταν καταλυτική για την άνοδο στη Γ Εθνική, πετυχαίνοντας 10 γκολ, ενώ στον Α.Ο Ιλίου πέτυχε σε 12 ματς 18 τέρματα όντας ο καλύτερος παίκτης των κιτρινόμαυρων. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Αστέρα Χαϊδαρίου και Αναγέννηση Πετρούπολης.

Σημαντική και η συμβολή του στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, όπου έχει φορέσει την φανέλα του Κεραυνού Θεσπρωτικού και του Θρίαμβου Λούρου.

Στη φώτο τον βλέπετε με τον Γενικό αρχηγό και Τεχνικό Διευθυντή κ. Στέλιο Σοροντίλα, παλιό ποδοσφαιριστή,  ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις φετινές μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας και τον Πρόεδρο κ. Παντελή Αλεξανδρή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.