Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τοποθετήθηκε ο νέος φυσικός χλοοτάπητας στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ‘’Αθανασία Τσουμελέκα’’

Ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου Πρέβεζας ‘’Αθανασία Τσουμελέκα’’ παίρνει σιγά – σιγά μορφή. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες  ο χλοοτάπητας που υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο αφαιρέθηκε στο σύνολό του και στη θέση του τοποθετήθηκε νέος φυσικός προκαλλιεργημένος συνολικού εμβαδού 8.300 τ.μ.

Το μόνο που μένει είναι να τοποθετηθούν τα τέρματα και να ‘’δέσει’’ το χορτάρι ώστε να γίνει το πρώτο κόψιμο, ενώ έχει γίνει και χρήση ειδικών μηχανημάτων με τα οποία ομαλοποιήθηκαν οι όποιες μικρές υψομετρικές διαφορές υπήρχαν.

Ο αγωνιστικός χώρος θα είναι ένα πραγματικό στολίδι για την έναρξη της νέας αγωνιστικής χρονιάς 2022-2023 και θα πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές.

Να θυμίσουμε ότι το έργο προϋπολογισμού 152.997,40 ευρώ έγινε με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ”, ενώ έχει υπογραφτεί και σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Επισκευή , συντήρηση και εξοπλισμός αίθουσας Κωνσταντίνος Σαγανάς του Δημοτικού Σταδίου Πρέβεζας Αθανασία Τσουμελέκα» προϋπολογισμού 446.857,77 ευρώ με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.