Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Άκαρπη η πρώτη Γενική Συνέλευση του ΠΑΣ Αχέρων

Η ομάδα βρίσκεται σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο σημείο όσον αφορά το διοικητικό της μέλλον

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας:
Άκαρπη ήταν η πρώτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας, που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 15/6.
Πολλά ακούστηκαν στην Γενική Συνέλευση, και η απερχόμενη διοίκηση απάντησε στις ερωτήσεις που τους τέθηκαν, καθώς έκανε και ένα μίνι απολογισμό και μίλησε για τα λάθη που μπορεί να έγιναν από διοικήσεως τους όλα αυτά τα χρόνια, λέγοντας παράλληλα την άποψή τους στις προτάσεις και τις ιδέες που ακούστηκαν από τους παριστάμενους, τα οποία όμως δεν οδήγησαν στην ουσία.
Ο κόσμος σε μια καθοριστική Συνέλευση για τον ΠΑΣ Αχέρων ήταν κοντά του, τουλάχιστον περισσότερος από ολες τις αλλες Γενικές Συνελεύσεις των περασμένων ετών.
Να τονίσουμε ότι μεγάλοι απόντες στην Γενική Συνέλευση ήταν η Δημοτική Αρχή και οι τοπικοί φορείς.
Στον Σύλλογο δεν προέκυψε νέο Διοικητικό Συμβούλιο και θα υπάρξει επαναληπτική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 22/6 στις 21:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Πάργας.
Τα χρονικά περιθώρια πάντως στενεύουν και στη νέα συνέλευση πρέπει να λυθούν όλα τα ανοιχτά θέματα, προκειμένου να υπάρξει διοίκηση και να “τρέξει” τις εξελίξεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ωστόσο, δεν είναι μια ακόμα Γενική Συνέλευση της σειράς. Είναι μια κομβικής σημασίας συνέλευση, αφού η ομάδα μας βρίσκεται σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο σημείο όσον αφορά το διοικητικό της μέλλον.
Παρά το γεγονός ότι αγωνιστικά τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται ένα αγωνιστικό πρότζεκτ – διαφήμιση για το ηπειρωτικό ποδόσφαιρο, ο σύλλογός μας έχει μπροστά του να διαβεί ένα κρίσιμο σταυροδρόμι ώστε η νέα χρονιά να τον βρει διοικητικά και συνάμα αγωνιστικά δυνατό σε οποία κατηγορία και εάν αγωνιστεί, γιατί πλέον ο ΠΑΣ Αχέρων έχει μάθει και πρέπει να πρωταγωνιστεί.
Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας και όλους τους φορείς να παρευρεθούν στην 2η Γενική Συνέλευση, ώστε να βρεθούν άτομα τα οποία θα στηρίξουν τον σύλλογο για να μην βρεθεί προ των πυλών του Πρωτοδικείου!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.