Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με τρεις αντιπρoσώπους στη Γ΄ Εθνική η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας έχει δείξει τα δόντια του και το πόσο δυνατό είναι αλλά και ότι απαρτίζεται από ομάδες με μεγάλη ιστορία σε διάφορα σαλόνια και με καλή πορεία.

Στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (2022-23) η ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας θα έχει τρεις ομάδες στην κατηγορία. Οι  δυο είναι οι συνήθεις ύποπτοι και βέβαια πρωταγωνιστές Τηλυκράτης Λευκάδας και ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου όπου πέρα από την πολύχρονη συμμετοχή τους στην κατηγορία έχουν φέρει και πρωταθλήματα αλλά και έχουν μπει και στη διαδικασία για την άνοδο σε παραπάνω κατηγορίες ενώ πέρυσι ο ΠΑΣ Αχέρων κοντραρίστηκε και στο Κύπελλο Ελλάδος με τον ΟΦΗ που όχι μόνο τον κοίταξε στα μάτια αλλά είχε και το πάνω χέρι παρότι την ήττα που γνώρισε.

Φέτος προστέθηκε και ο Απόλλων Πάργας, άλλη μια ιστορική ομάδα που τόσα χρόνια ταλανίζονταν με το θέμα του γηπέδου και φέτος με την ολοκλήρωση του «σπιτιού» της στέφτηκε πρωταθλήτρια της Ένωσης κάνοντας παράλληλα και μια πολύ καλή πορεία στα μπαράζ ανόδου, παίρνοντας το εισιτήριο για τη Γ’ Εθνική.

Εμείς θα ευχηθούμε και στις τρεις ομάδες καλό καλοκαίρι και καλή νέα αγωνιστική σεζόν στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.