Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νίκη με ανατροπή για τη Θύελλα Κατσικά στην Κέρκυρα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ – ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑ 1-2

Απίστευτα πράγματα από την εφτάψυχη Θύελλα Κατσικάς, που πέρασε από την έδρα του Αστέρα Πετρίτη με σκορ 1-2 κάνοντας ολική ανατροπή με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πάνου.

Οι ερυθρόλευκοι τώρα έχουν 9 βαθμούς και πλησίασαν στον πόντο την Κερκυραϊκή ομάδα, που έχει 10, μια αγωνιστική πριν το φινάλε των μπαράζ, ενώ την υποχρέωσαν και στην πρώτη της ήττα σε αυτή τη διαδικασία. Η Πάργα μετά τη σημερινή της νίκη επί της Νέας Σελεύκειας έχει 12 βαθμούς κι αν όχι τυπικά, ουσιαστικά είναι και με τα δυο πόδια στη Γ΄ Εθνική. Η Αναγέννηση Στάνου κέρδισε με 1-0 την Καστοριά και πήγε κι αυτή στους 10 βαθμούς, αφήνοντας τους «γουναράδες» στους 9. Έρχεται τελευταία αγωνιστική να παίξει με τη Θύελλα Κατσικάς, όπου τα σενάρια για το ποιος μπορεί να ανεβεί τελικά στη Γ΄ Εθνική είναι πολλά και μπορεί να παιχτεί και στις ισοβαθμίες, με διαφορές τερμάτων.

Ως προς το αγωνιστικό μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν ένα δοκάρι στο 12’ με τον Θηραίο, ενώ βρήκαν δίχτυα στο 41’ με τον Γαρδικιώτη, μετά από κόρνερ του Καλησπεράτη για το 1-0 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η γιαννιώτικη ομάδα έκανε την ολική ανατροπή. Στο 66΄ ο Γούλας κερδίζει πέναλτι και εκτελεί εύστοχα ο Πάνος για το 1-1 , ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά βάζει μπροστά την Κατσικά για το τελικό 1-2, μια νίκη που την κρατάει ζωντανή στο κόλπο της ανόδου στη Γ΄ Εθνική.

Διαιτητής: ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
Βοηθοί: ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ – ΜΠΟΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αστέρας Πετριτή (Γιάννης Σφακιανάκης) : ΠΙΣΣΙΑΝΗΣ, ΜΕΝΤΗΣ, ΠΟΛΥΖΟΣ (ΜΑΡΟΥΛΑΚΗΣ 84΄), ΜΑΜΑΛΟΣ, ΣΚΟΛΑΡΙΚΗΣ, ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΑΛΗΣ, ΘΗΡΑΙΟΣ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΤΗΣ (ΓΟΥΝΑΡΗΣ 77΄), ΜΠΕΣΟΥ (ΑΣΠΙΩΤΗΣ 27΄), ΓΡΑΙΚΟΣ

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας) : ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ, ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ, ΨΑΡΡΑΣ, ΠΑΝΟΣ, ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ (ΚΑΖΑΝΤΣΙΔΗΣ 46΄), ΓΟΥΛΑΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ (ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗΣ 56΄), ΚΑΤΣΙΦΑΣ (ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ 46΄), ΒΑΡΤΖΙΩΤΗΣ (ΜΑΡΟΥΛΗΣ 84΄)

Πηγή: ioannina-arena.blogspot.com

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.