Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Απέδρασε από τα Γιάννενα ο Απόλλων Πάργας

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ 0-3

Στα Γιάννενα ταξίδεψε σήμερα 22/5 ο Απόλλων Πάργας με στόχο να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα και το πέτυχε. Η ομάδα του Λευτέρη Βέρμπη αντιμετώπισε στο γήπεδο Κατσικά την αήττητη μέχρι τότε στη διαδικασία Θύελλα Κατσικάς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική και πήρε το τρίποντο με τελικό σκορ 0-3, φτάνοντας στην 2η σερί νίκη της.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, πιο δραστήρια η Πάργα στο πρώτο ημίχρονο, πατώντας καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και δημιουργώντας φάσεις σε αντίθεση με τη Θύελλα που δεν απείλησε καθόλου. Στο 26΄ οι φιλοξενούμενοι απειλούν με σουτ του Αναστασίου, με τον Καραμάνη να μπλοκάρει. Στο 29’ ο Παπαρούνας μετά από ασίστ του Τουρμούσογλου πλάσαρε ωραία τον Καραμάνη νικώντας τον και γράφοντας το 0-1. Στο 40’ η Πάργα έφτασε κοντά στο 0-2 με κεφαλιά του Διαμάντη μετά από κόρνερ του Βασιλείου, για το 0-1 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη,  ο Απόλλων Πάργας βρήκε δεύτερη φορά δίχτυα με σουτ του Τουρμούσογλου μετά από πάσα του Ιωακειμίδη στο 59’ για το 0-2. Στο 64’ ο Παπαρούνας σέντραρε και ο Ιωακειμίδης με κεφαλιά νίκησε τον Καραμάνη για το 0-3. Στα τελευταία λεπτά η Θύελλα προσπάθησε να μειώσει χωρίς όμως αποτέλεσμα για το τελικό 0-3.

Διαιτητής: ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Βοηθοί: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ –  ΜΠΟΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας) : ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ, ΨΑΡΡΑΣ, ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ, ΛΙΣΓΑΡΑΣ,  ΠΑΝΟΣ, ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ, ΒΑΡΤΖΙΩΤΗΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΤΣΙΦΑΣ, ΚΟΛΙΟΥΣΗΣ.

Απόλλων Πάργας (Λευτέρης Βέρμπης): ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΠΑΚΟΣ, ΚΥΡΓΙΟΣ, ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΤΟΥΡΜΟΥΣΟΓΛΟΥ, ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.