Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Απόλυτος κυρίαρχος ο Απόλλων Πάργας – Ξέσπασε στο Ξηροβούνι

Απόλλων Πάργας – Α.Ε Ξηροβουνίου 6-1

Την Α.Ε Ξηροβουνίου υποδέχτηκε σήμερα Κυριακή 15/4 ο Απόλλων Πάργας στο Δημοτικό Γήπεδο Πάργας “Β. Ε. ΒΑΣΙΛΑ” για την 3η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ στη Γ Εθνική με στόχο τη νίκη, μετά το άτυχο αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Καστοριά.

Οι παίχτες του Λευτέρη Βέρμπη πήραν μια ξεκάθαρη νίκη με 6-1, πετυχαίνοντας έξι τέρματα, χάνοντας σωρεία ευκαιριών και έχοντας την απόλυτη κυριαρχία σε όλο το παιχνίδι.

Δυναμικά ξεκίνησε και στο σημερινό αγώνα ο Απόλλων Πάργας με πολλές ευκαιρίες από την αρχή του ματς και απόλυτη κατοχή της μπάλας. Στο 9’ βρέθηκε στην άσπρη βούλα με ανατροπή του Παπαρούνα, με τον Γεωργάκη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να νικάει τον Παπαχαρίση για το 1-0. Στο 15’ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Παπαρούνα, με τον τερματοφύλακα του Ξηροβουνίου να κρατά το 1-0. Στο 19’ η Πάργα ξαναβρήκε δίχτυα με τον Βασιλείου, με το γκολ όμως να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Το Ξηροβούνι απείλησε στο 23’ με σουτ του Δήμου και στο 27’ με εκτέλεση φάουλ του Δόση που έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο.  Στο 29’ η Πάργα έχασε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία με τον σκόρερ της με τον Παπαχαρίση να αποκρούει, και τον τελευταίο με τα ακροδάχτυλα να λέει ΟΧΙ και σε σουτ του Βασιλείου στο 32’. Στο 38΄ ο Απόλλων Πάργας διπλασίασε τα τέρματά του με γκολ του Παπαρούνα για το 2-0, ενώ στο 41’ ο Τουρμούσογλου έγραψε το 3-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, το ίδιο σκηνικό με τον Απόλλωνα να έχει το πάνω χέρι. Στο 60’ μάλιστα ο Τουρμούσογλου βρίσκει δίχτυα για δεύτερη φορά στο ματς διαμορφώνοντας το 4-0. Στο 76′ ο Γκόλιας έγραψε το 5-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Θεοδώρη στο 79′ για το 5-1. Το τελικό 6-1 έγραψε ο Παππάς στο 89′.

Διαιτητής: ΠΙΓΓΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Βοηθοί: ΛΙΑΜΙΡΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ – ΜΩΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Απόλλων Πάργας (Λευτέρης Βέρμπης): ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΣ, ΜΠΕΛΛΟΣ(72′ ΜΑΡΚΟΣ), ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΠΑΚΟΣ, ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ(63’ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ), ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ, ΤΟΥΡΜΟΥΣΟΓΛΟΥ(63’ ΠΑΠΠΑΣ),  ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ(58’ ΓΚΟΛΙΑΣ), ΚΥΡΓΙΟΣ(72′ ΣΑΙΝΤΙ).

Α.Ε.Ξηροβουνίου (Βασίλης Παππάς) : ΠΑΠΑΧΑΡΙΣΗΣ, ΚΙΤΣΟΣ Χ., ΚΙΤΣΟΣ Γ., ΓΚΑΡΤΖΩΝΗΣ(46’ ΓΡΥΛΛΗΣ), ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΗ, ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΙΤΗΣ(56’ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ), ΘΕΟΔΩΡΗΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΔΟΣΗΣ(52’ α.α ΤΣΟΛΗΣ), ΔΗΜΟΣ(85′ ΣΤΡΑΤΗΣ), ΤΣΑΡΑΚΛΗΜΑΝΗΣ(56’ ΜΗΤΣΙΟΣ).

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.