Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Σήκωσε την κούπα του πρωταθλήματος ο Απόλλων Πάργας (φώτο-vid)

Μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς σήκωσε την κούπα σήμερα ο Απόλλων Πάργας στο
Δημοτικό Στάδιο Πάργας “Β.Ε. Βασιλά”, σε μια στιγμή που περίμενε η ομάδα 22 χρόνια.
Ο Απόλλωνας είναι από σήμερα και τυπικά πρωταθλητής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, ο στόχος επετεύχθη και τώρα όλοι έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στον επόμενο αγώνα που είναι τα μπαράζ ανόδου που θα ξεκινήσουν τον Μάιο για την άνοδο στη Γ Εθνική.
Gosports.gr – Απονομή Πρωταθλήματος Απόλλων Πάργας 2021-22

Η γιορτή άνοιξε με εορταστικό διπλό με τη συμμετοχή παλαιμάχων που τίμησαν το σύλλογο του Απόλλωνα Πάργας, ενώ ακολούθησαν απονομές από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μηνά Μπάμπο. Ο πρόεδρος τίμησε τον πρώην πρόεδρο της ομάδας και ακούραστο εργάτη του συλλόγου Αντώνη Ζέρη για την τεράστια προσφορά του στο σύλλογο, αλλά και τον εμβληματικό αρχηγό Σάκη Μηλιώνη με την πολυετή θητεία του ως ποδοσφαιριστή στο σύλλογο, τον άνθρωπο που μπήκε μπροστά και ανέλαβε τα αγωνιστικά ηνία της ομάδας όταν βρέθηκε η ομάδα σε αδιέξοδο και έτρεξε το αγωνιστικό σκέλος αφιλοκερδώς με απόλυτη επιτυχία.

Gosports.gr – Απονομή Πρωταθλήματος Απόλλων Πάργας 2021-22

Ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων από τον κ. Σπύρο Νούση, πρόεδρο του κληροδοτήματος Βασιλά, τον κ. Αντώνη Ζέρη, αντιπρόεδρο του κληροδοτήματος Βασιλά και τον κ. ΦούκαΣπυρίδων, μέλος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Το κύπελλο του πρωταθλήματος απένειμε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Θωμάς Κάρτσακλας μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς.

Στη φιέστα παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Πάργας κ. Νικόλαος Ζαχαριάς.

Δείτε ΕΔΩ πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.