Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νίκη του Αμβρακικού κόντρα στον ΠΑΣ Πρέβεζα

Με νίκη έκλεισε την φετινή χρονιά η ομάδα του ΠΑΣ Αμβρακικού συνεχίζοντας τα πολύ καλά αποτελέσματα του δεύτερου γύρου και επικρατώνας 3-2 του ΠΑΣ Πρέβεζα σήμερα Σάββατο 9/4 στο Δημοτικό Στάδιο Βόνιτσας για την 22η και τελευταία αγωνιστική της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, ο Αμβρακικός άνοιξε το σκορ στο 21′ με κεφαλιά του Ιασωνίδου, με τον Μπαρλαγιάννη να φέρνει το ματς στα ίσα (1-1) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Ιωαννού-Σαρτζή για το 2-1 του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Αμβρακικός βρήκε και πάλι δίχτυα με κεφαλιά του Καλογερή για το 3-1, με τον ΠΑΣ να μειώνει σε 3-2 με τον Πόποτα, που ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ο Αμβρακικός Βόνιτσας τερμάτισε στην 7η θέση με 33 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Πρέβεζας τερμάτισε στην 3η θέση με  41 βαθμούς.

Διαιτητής: ΣΠΥΡΑΚΟΣ Α.

Βοηθοί: ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ Η. – ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΣΤ.

ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ (Κονιδάρης-Χαντζάρας): ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ Ν.(90′ ΝΤΕΛΗΣ), ΒΑΣΙΛΑΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ-ΣΑΡΤΖΗΣ, ΜΠΑΤΣΟΣ, ΜΠΟΥΖΙ(70′ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ), ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ, ΧΑΙΔΑΚΗΣ(86′ ΤΡΑΝΟΥΛΙΔΗΣ ΑΝ.), ΟΡΦΑΝΟΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ.

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ(Μπέκας): ΚΩΤΣΗΣ(53′ ΤΣΟΛΚΑΣ), ΚΩΣΤΑΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΣΤΕΜΠΑΡΗ,  ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ,  ΤΟΥΛΚΕΡΙΔΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΟΣ, ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, ΠΟΠΟΤΑΣ, ΣΙΔΕΡΗΣ(59′ ΚΟΥΤΡΑΣ), JOHANSEN,

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.