Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με το αριστερό μπήκε ο Πανσερραϊκός στο 2018

Με το αριστερό μπήκε ο Πανσερραϊκός στο 2018 και στο πρωτάθλημα, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος με την Αναγέννησης Καρδίτσας με 1-1 στο δημοτικό γήπεδο Σερρών. Το σκορ άνοιξε ο Στέλιος Ποζογλου στο 8ο λεπτό και στο 93ο λεπτό ο Πλαβουκος έκανε το τελικό 1-1 με απευθείας εκτέλεση φαουλ.

Μόλις στο 8ο λεπτό, η σέντρα που έγινε ο Γκουρτσας έδωσε για τον Στελιο Ποζογλου και με πλασέ έκανε το 1-0 για τον Πανσερραϊκό. Ένα λεπτό μετά ο Σουντουρα έκανε ανάποδο ψαλίδι και ο Ριστιτς μπλόκαρε. Στο 30ο λεπτό, ο Παπουτσογιαννοπουλος σουταρε έξω από την περιοχή η μπάλα άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Πανσερραϊκός είχε δοκάρι με την κεφαλιά του Γκούρτσα, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. Στο 32ο λεπτό σουτ του Δουμτσιου η μπάλα πέρασε  άουτ. Στο 42ο λεπτό ο Τσαμουρης έκανε το σουτ μεσα από  την περιοχή η μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στην επανάληψη την πρώτη φάση είχε η Καρδίτσα και ένα σουτ του Τζέκου πέρασε άουτ στο 49ο λεπτό. Και ένα ακόμα σουτ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σταματάκη. Στο 59ο λεπτο ο Τσιμικας έβγαλε την σέντρα, ο Ρουσσάκης την βρήκε με το χέρι και ο διαιτητής από την. Κοζάνη έδωσε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δημήτρης Γκουρτσας που σουταρε στο  δεξί κάθετο δοκάρι.Ουτε και στο 82ο λεπτό ο ίδιος παίκτης δεν σκόραρε σε τετ-α-τετ που είχε με τον γκολκίπερ Γκέκα να διώχνει το σουτ που έκανε. Και στο 93ο λεπτό, ο Πλαβουκος (είχε περάσει από την FC Serres) με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1 για την Καρδίτσα. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα.

-Στο ημίχρονο του αγωνα φίλαθλοι από το Che Guevara Club πήγαν στο βόρειο πέταλο του δημοτικού γηπέδου ναζί με τους φιλάθλους της Καρδίτσας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: (Π.Ανανατιδης) Ριστιτς, Ιωαννίδης, Τσαμουρης, Τσελεπιδης, Στεβιτς, Παπουτσογιαννοπουλος, Ρουτσης (77′ Σιακκας), Ποζογλου (90′ Βοσκόπουλος, Τσιμικας, Γκουρτσας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: (Γ.Βαζακας) Γκέκας, Κωνσταντινοπουλος, Θεοδωράκης, Ρουσσάκης, Καρικι, Σταματάκης, Σουντουρα, Πλαβουκος, Χατζάρας (62 Κονέ), Μπιτελης, Τζέκος (79′ Παπαευθυμίου).

Διαιτητής: Κ.Πανυτσιδης (Κοζάνης).

 

Πηγή: .fonh.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.