Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Με σκόρερ και πρωταγωνιστή το νεοαποκτηθέντα, Μιλοσάβλιεφ ο ΑΟΤ πήρε το «τρίποντο»

Ντεμπούτο έκανε ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, με τον ΑΟΤ, παίρνοντας και φανέλα βασικού και, μάλιστα, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής, καθώς πέτυχε το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση. Το παιχνίδι ήταν κακό ποιοτικά και γρήγορα θα ξεχαστεί, με τους φιλοξενούμενους να έχουν οριακά την υπεροχή, κάτι που αντικατοπτρίζεται, πλήρως και στο τελικό σκορ. Η ομάδα της Βέροιας από την άλλη, δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά, σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Οι παίκτες του Σωτήρη Αντωνίου ξεκίνησαν πιο πιεστικά. Στο 4’, από κόρνερ του Γκόλια, ο Ανδρεόπουλος έστειλε τη μπάλα ψηλά, ενώ λίγα λεπτά μετά και πάλι από κόρνερ του 33χρονου μπακ, ο Γιαγκόζης έδιωξε με υπερένταση τη μπάλα, που είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα. Ο Καπός δέχτηκε, στο 12’, δυνατό μαρκάρισμα και τρία λεπτά αργότερα έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τους δύο αντιπάλους να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις, ενώ στο 38’, υπήρξε και για τους γηπεδούχους αναγκαστική αντικατάσταση, με τον Οφέι αντί του Μπλέτσα. Η πρώτη αξιόλογη φάση για τη «Βασίλισσα» έγινε στο 41’, με διαγώνιο σουτ του Ουνγιαλίδη, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.

Κακός ο ρυθμός και στο δεύτερο μέρος, με τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε άναρχο και χωρίς συνοχή παιχνίδι. Νέο πλήγμα για τα Τρίκαλα, στο 58’, με το Γκόλια να αποτελεί τη δεύτερη αναγκαστική αλλαγή για τον κόουτς Αντωνίου, μετά από μονομαχία με το Βανκεβάι. Παρά το κακό ποδόσφαιρο, ο ΑΟΤ κατάφερε και άνοιξε το σκορ στο 65’, με σκόρερ τον νεοαποκτηθέντα Μιλοσάβλιεφ, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με σουτ, ύστερα από εξαιρετική πάσα του Ζγκούρη στην αντεπίθεση. Στο 86’, δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις, ώστε ο Σέρβος να χριστεί εκ νέου σκόρερ, μετά από πάσα του Ντακόλ, ωστόσο ο Λάσκαρης πρόλαβε και τον έκοψε, πριν βρεθεί τετ α τετ με το Γιαγκόζη. Και πάλι ο Μιλοσάβλιεφ, στο 88’, έχασε σπουδαία ευκαιρία, με το πλασέ του να περνάει ελάχιστα άουτ, μετά από πάσα του Πάνου, απ’ τα δεξιά. Η αναμέτρηση τελείωσε με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι σε χέρι του Πάνου, με το διαιτητή να δείχνει πως ήταν ακούσιο.

ΣΚΟΡΕΡΣ: Μιλοσάβλιεφ (65’)
ΚΟΚΚΙΝΗ:

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Σουλιώτης, Καψάλης, Κοζάκης, Δαμιανάκης (87’ Λαζόπουλος), Λάσκαρης, Μπλέτσας (38’ Οφέι), Δόρης (71’ Γιαμόα), Ουνγιαλίδης, Μπαστιάνος, Βανκεβάι
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Γκόλιας (58’ Χιντζίδης), Κοτσώνης, Βέρτζος, Ανδρεόπουλος (46’ Γροντής), Τζόκιτς, Τόμιτς, Μιλοσάβλιεφ, Ντακόλ, Καπός (15’ Ζγκούρης)

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

 

Πηγή: liganews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.