Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πλατανιάς – Εργοτέλης 2-4

Την ήττα με 4-2 από τον Εργοτέλη, γνώρισε η ομάδα μας στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στη Super League 2.

Τα γκολ για τον Πλατανιά σημείωσαν ο Λεϊρία με ατομική προσπάθεια και σουτ έξω από τη περιοχή στο 58ο λεπτό, καθώς και ο Λουκίνας με κεφαλιά.

Αν και η ομάδα μας δεν είχε καλή απόδοση, δεν μπορούμε να μην εστιάσουμε στη φάση με την οποία προηγήθηκε ο αντίπαλός μας, καθώς όπως φάνηκε και από την τηλεοπτική μετάδοση δεν υπάρχει παράβαση στο μαρκάρισμα Νιαυραδάκη στον παίκτη του Εργοτέλη.

Η ταυτότητα του αγώνα

Σκόρερ: 58’ Λεϊρία, 94’ Λουκίνας – 21’ Ροβύθης (πεν.34’), Μπουτσάκης, 64’ Τσαμούρης (αυτ.), 92’ Εφορντ.
Διαιτητής: Αντωνίου (Ανατ. Αττικής).
Βοηθοί: Γεωργακόπουλος (Πειραιά) – Δέτση (Αθηνών).
4ος διαιτητής: Δραγάτης (Ανατ. Αττικής).
Κίτρινες κάρτες: Σμυρλάκης (11’), Ρεβυθόπουλος (31’) – Εφορντ (6’)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος, Τσαμούρης, Ρουσσάκης (62’ Παπαδόπουλος), Νιαυραδάκης (71’ Πουρζιτίδης), Ποζατζίδης, Σμυρλάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κωστίκος (46’ Ουές), Λεϊρία, Λουκίνας.
Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Προβυδάκης (69′ Κοιλιάρας), Μποτέ, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μπρους, Τσέλιος (62’ Μπρουσέλης), Μπουτσάκης (79’ λ.τρ. Πέιος), Εφορντ, Ροβίθης, Μπαράτα.

Πηγή: fcplatanias.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.