Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Επαγγελματικό συμβόλαιο για Βασιλόπουλο – Το ”ευχαριστώ” του παίχτη προς την ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα

Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα ο Βασίλης Βασιλόπουλος που πλέον δε θα αγωνίζεται με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ο 2Οχρονος δεξί μπακ που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στην ομάδα της Πρέβεζας, ανακοινώθηκε χθες από την ομάδα της Παναχαϊκής που επιστρέφει σαν επαγγελματίας.

Ο Βασιλόπουλος είπε το δικό του αντίο στον ΠΑΣ Πρέβεζα, με ευχαριστήρια επιστολή που έστειλε στο gosports.gr

” Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ για την άψογη συνεργασία μας! Τη διοίκηση που τήρησε κάθε συμφωνία μας και με το παραπάνω, τους φροντιστές που έκαναν τα πάντα για να μας τα παρέχουν όλα, τον προπονητή μου τον Μιχάλη Βλάχο και τον συνεργάτη του τον Μάκη Δήμα. Ακόμα να ευχαριστήσω τους οπαδούς αυτής της ομάδας που αγκάλιασαν την προσπάθεια μας και το έδειξαν έμπρακτα με τη παρουσία τους. Για το τέλος άφησα τους συμπαίκτες μου, που μαζί βιώσαμε τα πάντα, χαρές κ λύπες. Να είστε πάντα καλά μάγκες μου με υγεία και να πραγματοποιήσετε κάθε σας όνειρο. Εις το επανιδείν.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.