Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τουρκία-Ελλάδα 2-1

Με νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της και πέντε ποδοσφαιριστές να κάνουν ντεμπούτο με το εθνόσημο, η Εθνική Ομάδα ηττήθηκε 2-1 στην Αττάλεια από την Τουρκία σε φιλικό παιχνίδι. Ο Κουρμπέλης στο 93΄ πέτυχε το γκολ της Ελλάδας, Ουντέρ (11΄) και Καραμάν (17΄) οι σκόρερ της Τουρκίας.

ΤΟΥΡΚΙΑ: Ουγκουρτσάν, Καγκλάρ, Αϊχάν, Σανγκαρέ, Μεράς, Οκάι, Τουφάν (46’ Οζιακούπ), Ουντέρ (80’ Μπελόζογλου), Γιασιτσί, Καραμάν (46’ Ομούρ), Τοσούν (56’ Γκιουβέν).

ΕΛΛΑΔΑ: Πασχαλάκης, Κούτρης (46′ Σταφυλίδης), Μαυρίας (73′ Κώτσιρας), Βαλεριάνος (54′ Μπουχαλάκης), Κουρμπέλης, Σιώπης (75′ Μάνταλος), Σάμαρης, Πέλκας (46′ Κολοβός), Φορτούνης, Μασούρας (65′ Ντουρμισάι), Κουλούρης.

* Η 30η Μαίου 2019 θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη πέντε ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη, Μανόλη Σιώπη, Γιώργο Βαλεριάνο, Γιάννη Κώτσιρα, Φιορίν Ντουρμισάι, που πραγματοποίησαν την πρώτη τους εμφάνιση με την Εθνική Ομάδα των Ανδρών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.