Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τσάβι Πασκουάλ: «Καλή ευκαιρία για να νικήσουμε»

Ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται αύριο (27/10, 21:30)στο ΟΑΚΑ την πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρμπαχτσε του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και ο προπονητής του Τσάβι Πασκουάλ τόνισε ότι: «Είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να παίξουμε με μια καλή ομάδα στην έδρα μας και να την νικήσουμε».

Ο Καταλανός κόουτς των «πρασίνων» σχολίασε αρχικά για την ήττα στην Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ ότι: «Πιστεύω πως είναι ξεκάθαρο ότι στο ξεκίνημα του παιχνιδιού καταστρέψαμε τα πάντα, είχαμε 7 λάθη στα πρώτα 10 λεπτά και όταν παίζεις εκτός με μια ομάδα σαν την ΤΣΣΚΑ και δίνεις τέτοια δώρα, είναι πολύ δύσκολο να γυρίσει ένα παιχνίδι. Αυτό έγινε στη Μόσχα.

Θεωρώ πως ξέρουμε ότι αυτά τα παιχνίδια απέναντι στη Μπαρτσελόνα και την ΤΣΣΚΑ δεν τα παίξαμε στο επίπεδο που μπορούμε, πρέπει να βελτιωθούμε. Θα αντιμετωπίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο όπως η Φενέρμπαχτσε, έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε καλά μπροστά στο κοινό μας.

Αυτή τη στιγμή είμαστε σε φάση… κατασκευής. Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω και αύριο είναι η μέρα να το κάνουμε».

«Πιστεύω πως δεν παίζουμε την άμυνα που πρέπει, για διάφορους λόγους», συνέχισε ο Πασκουάλ και εξήγησε: «Στη Μόσχα αυτό προκλήθηκε από τα λάθη, τα οποία η ΤΣΣΚΑ τιμώρησε και σε καταστάσεις αιφνιδιασμού πέτυχε πολλά εύκολα καλάθια. Χθες το κυριότερο πρόβλημά μας ήταν στην επίθεση και για αυτό δεν είχαμε και καλή άμυνα. Γενικά όμως δεν παίξαμε καλή άμυνα».

Αναφορικά με τη Φενέρ και την περσινή κατάκτηση της Ευρωλίγκας επισήμανε: «Στον προπονητή, τους ανθρώπους και τους φίλους της Φενέρμπαχτσε λέμε συγχαρητήρια για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας πέρσι, όμως, τώρα είναι μια νέα σεζόν που έχει ξεκινήσει. Για εμάς είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να παίξουμε με μια καλή ομάδα εδώ στην έδρα μας και να την νικήσουμε».

Ο Κέι Σι Ρίβερς υπογράμμισε: «Πρέπει να ξεχάσουμε την ΤΣΣΚΑ. Είναι μικρή χρονική περίοδος και πρέπει να έχουμε κοντή μνήμη. Εχουμε άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, στην έδρα μας. Πρέπει να έχουμε κοντή μνήμη γιατί μας περιμένει άλλη μια δύσκολη δοκιμασία».

Για την Φενέρ που έχει σερί δύο νικών: «Να παίξουμε μπάσκετ, να σκοράρουμε και να παίξουμε καλή άμυνα. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι αμυντικά και να εκτελέσουμε το πλάνο στην επίθεση».

Για τον πιο επικίνδυνο παίκτη της Φενέρ: «Δεν ξέρω… Είναι η πρώτη φορά που τους βλέπω φέτος σε πολύ σύντομη περίοδο και δεν ξέρω ποιος είναι ο πιο επικίνδυνος».

Ο Ζακ Όγκαστ παρατήρησε ότι: «Πάντα είναι δύσκολο όταν χάνεις έτσι, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Εχουμε άλλο ένα παιχνίδι μπροστά μας όπου πρέπει να νικήσουμε και η συγκέντρωσή μας είναι στην Φενέρ».

Για την κατάσταση της Φενέρ: «Είναι δύσκολο να νικήσουμε, αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε καλή προπόνηση θα τα καταφέρουμε».

Για τον πιο επικίνδυνο παίκτη της Φενέρ: «O Βέσελι είναι πάντα επικίνδυνος στο ζωγραφιστό. Ο Ντατόμε είναι επίσης επικίνδυνος, αλλά δεν πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο εκεί, αλλά σε αυτά που πρέπει να κάνουμε για να νικήσουμε».

 

Πηγή κειμένου: esake.gr

Φωτογραφία: GoSports.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.