Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Εύκολο έργο για τον Απόλλωνα Λάρισας απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Kανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο Απόλλων Λάρισας και αυτήν την αγωνιστική παίρνοντας την έβδομη σερί εντός έδρας νίκη, καθώς επικράτησε 4-1 σε βάρος της Αναγέννησης Καρδίτσας, η οποία για 8ο σερί αγώνα δεν πήρε θετικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» ουσιαστικά το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, με τον Τσιλούλη να κάνει το 1-0 στο 20ο λεπτό, μετά από σέντρα του Σκούπρα και κεφαλιά του Χατζή που τον έκανε αποδέκτη της μπάλας για να τη στείλει στα δίχτυα του Γκέκα.

12 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 32, ο Κουρτεσιώτης έκανε την παράλληλη σέντρα από αριστερά, με τον Κανούλα να χρήζεται για μία ακόμη εντός έδρας αναμέτρηση σκόρερ, σπρώχνοντας τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου σειρά είχε ο Μαυριάς να σκοράρει, απέναντι στην πρώην του ομάδα, καθώς συνεργάστηκε με τον Σουλίδη και με πλασέ νίκησε τον Γκέκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων Λάρισας έψαξε και το τέταρτο τέρμα, έχοντας ευκαιρίες πριν το 86ο λεπτό, όταν και η Αναγέννηση μείωσε σε 3-1. ΄Ξηταν ο Κορέλας που στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα έπιασε το σουτ για να σκοράρει για τους κιτρινόμαυρους.

Τέλος, στο 93ο λεπτό έγινε το τελικό 4-1 όταν ο Καρακατσάνης έκανε τη σέντρα από αριστερά, για να σουτάρει ο Τσιλούλης βλέποντας αρχικά τον Γκέκα να αποκρούει, ωστόσο ο ίδιος παίκτης πήρε το ριμπάουντ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ στην αναμέτρηση.

Απόλλων Λάρισας (Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Χατζής (71 Καρακατσάνης), Μαυριάς, Αγρόδημος, Κανούλας (85 Ιβανίδης), Σουλίδης (65 Λίταινας), Τσιλούλης

Αναγέννηση Καρδίτσας (Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Θεοδωράκης, Μπούσδρας (46’ Μούτσιος), Ντάγκρας (54 Καραγιάννης), Μπιτέλης, Σουντουρά, Ρουσσάκης, Τζέκος, Χαντζάρας (85 Κορέλας)

 

Πηγή-thessaliatv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.