Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

ΕΠΟ: Αποφάσεις Διαιτητικού Δικαστηρίου (16/03/2018)

Στην τελευταία του συνεδρίαση το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Ως προς την από 17.01.2018 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Jonatan Lopez Perez του Jose Maria περί ενεργοποίησης των κατ’ άρθρο 24 Κ.Ι.Μ.Π ποινών σε βάρος της ΠΑΕ Βέροια:
Ενεργοποιεί, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 1/2018 απόφαση του Δικαστηρίου τούτου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών σε βάρος της ΠΑΕ με την επωνυμία ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης.

Ως προς την από 17.01.2018 αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Πέτρου Λεβέντη του Αλεξάνδρου, περί ενεργοποίησης των κατ’ άρθρο 24 Κ.Ι.Μ.Π ποινών σε βάρος της ΠΑΕ Καλλιθέα:
Ενεργοποιεί, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ.4/2018 απόφαση του Δικαστηρίου τούτου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών σε βάρος της ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.