Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Αναγέννηση Καρδίτσας – Απόλλων Πόντου 0 – 2

Πέντε σερί νίκες για τον Απόλλωνα Πόντου, οι δύο στα χαρτιά (με Αχαρναϊκό – Βέροια) και οι τρεις στα χαρτιά (Σπάρτη, Πανσερραϊκός και τώρα Αναγέννηση Καρδίτσας). Στη Θεσσαλία η ομάδα της Καλαμαριάς απέδειξε ξανά γιατί είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη κέρδισε πέναλτι στο 8′, όταν ο Σουντουρά ανέτρεψε τον Συμελίδη. Ο Μπρίτο εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο 9’ και έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Στο 25′ ο Συμελίδης με σουτ έκανε το 0-2 και έβαλε σε θέση ισχύος τους “κοκκινόμαυρους”. Η ΑΣΑ είναι σε θέση υποβιβασμού, ο Απόλλων έφτασε τους 34 βαθμούς.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Μπούσδρας, Ρουσσάκης, Σταματάκης, Σουντουρά, Μπιτέλης (53’ Καραγιάννης), Πλαβούκος (39’ Χαντζάρας), Κονέ (81’ Ντάγκρας), Τζέκος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Τσεμπερίδης (70’ Βεργώνης), Καλογέρης, Χασομέρης (84’ Βλαχομήτρος), Ηλιάδης (77’ Λιόνης), Μπρίτο.

Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)

Βοηθοί: Τίκας (Θεσπρωτίας), Μωυσιάδης (Ηπείρου)

ΠΗΓΗ-sport24.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.