Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Απίθανο ματς στην Δράμα, όπου Δόξα και Αιγινιακός έμειναν ισόπαλοι 3-3

Απίθανο ματς στην Δράμα, όπου η Δόξα έμεινε στο ισόπαλο 3-3 με τον Αιγινιακό σε ένα παιχνίδι όπου είχαμε δύο ανατροπές και τελικά κανέναν νικητή!

Ίσως το ματς της χρονιάς στη Football League έγινε στην Δράμα. Εκεί η Δόξα, φιλοξένησε τον Αιγινιακό ο οποίος τα έδωσε όλα και τελικά έφυγε με τον βαθμό από την Δράμα.

Στο πρώτο ημίχρονο, τίποτα δεν έδειχνε τι θα ακολουθήσει… Αρχικά οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μαρκόπουλο στο 25′, ενώ στο 31′ ο Γουνδουλάκης έκανε το 1-0 κι έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του στο πρώτο μέρος. Όμως, αυτό που θα γινόταν στο δεύτερο ημίχρονο κανείς δεν το περίμενε και δεν το φανταζόταν…

Μέσα σε δύο λεπτά ο Αιγινιακός έφερε το παιχνίδι τούμπα! Αρχικά στο 49′, ο Παπαδόπουλος έκανε το 1-1, ενώ στο 50′ στην επόμενη ακριβώς φάση ο Χότζιτς έκανε το 1-2 δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Δώδεκα λεπτά αργότερα όμως είχαμε και το 2-2 από την Δόξα. Συγκεκριμένα, ο Γεωργιάδης ισοφάρισε πριν έρθει στο 68′, ο Κουσκουνάς να κάνει το 3-2 και να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του, φέρνοντας αυτή τη φορά για την Δόξα το παιχνίδι τούμπα.

Όμως, ακόμα ο Αιγινιακός δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα… Στο 86′, ο Ζούρκος έπιασε ένα υπέροχο σουτ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Νίκος Κωστένογλου): Βούρας, Σιώπης, Βαλλιάνος, Γκότοβος, Όστοϊτς, Βιτλής, Ριζογιάννης (57’ Κάσες), Μαρκόπουλος (57’ Γεωργιάδης), Γουνδουλάκης, Ματσούκας (76’ Ντιμιτρόφσκι), Κουσκουνάς.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Καραγκιόζης, Ανδρικόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Λιόλιος, Γκατσολάρι (83’ Μπιλάλι), Ζούρκος, Παπαδόπουλος, Πέριτς (83’ Φούρτζιος), Χότζιτς (60’ Πετρούσης), Σοφιάνης.

 

ΠΗΓΗ-gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.