Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Αναγέννηση Καρδίτσας – Δόξα Δράμας 0-1

Σκόρερ των «μαυραετών» ο Νίκος Κουσκούνας, στο 47ο λεπτό, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ασίστ του Γουνδουλάκη και από το ύψος του πέναλτι δεν δυσκολεύτηκε να παραβιάσει την εστία του Γκέκα.

Πολύ καλή διαχείριση του αγώνα από τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της Δόξας, οι οποίοι στο πρώτο ημίχρονο είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ένα δοκάρι με τον Βιτλή (32′).

Στο δεύτερο συνέχισαν το ποδόσφαιρο κατοχής, σκόραραν με τον Κουσκουνά και όταν το γήπεδο έγινε ακόμη πιο βαρύ, ο Κωστένογλου με έξυπνες κινήσεις από τον πάγκο, θωράκισε την άμυνα και το κέντρο, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύσει σε καμιά περίπτωση η ομάδα, μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Διαιτητές: Βουρνέλης (Μακεδονίας) / Τσιότσιος (Μακεδονίας), Καλύβας (Φθιώτιδας)

Αναγέννηση Καρδίτσας: (Γ. Βαζάκας) Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Μπούσδρας, Θεοδωράκης (3′ Καραγιάννης), Μπιτέλης, Σουντουρά, Σταματάκης (71′ Ντάγκρας), Χατζάρας (49′ Τζέκος), Κονέ, Πλαβούκος.

Δόξα Δράμας: (Ν. Κωστένογλου) Βούρας Ριζογιάννης, Όστοϊτς, Μαρκόπουλος, Ματσούκας (61′ Μπαίκαρά) , Κουσκουνάς, Γουνδουλάκης (75′ Δτιμιτρόφσκι), Σιώπης , Βαλλιάνος, Βιτλής (84′ Ντατίδης), Γκότοβος.

 

Πηγή: http://dramania.gr/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.