Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Η Παναχαϊκή πέρασε και από την έδρα της Αναγέννησης Καρδίτσας με 2-1

Ασταμάτητη παραμένει η ομάδα της Παναχαϊκής, που κέρδισε και στην έδρα της Καρδίτσας. Απέναντι στην… μαχητική Αναγέννηση οι Πατρινοί χωρίς να κυριαρχήσουν απόλυτα ήταν ανώτεροι και πιο ουσιαστικοί επιθετικά και νίκησαν με 2-1, έχοντας 11 νίκες στην κατηγορία και 37 βαθμούς στην 2η θέση της Football League. Και όλα αυτά παρότι στο ματς η Παναχαϊκή έχασε δύο παίκτες της με τραυματισμό. Σκόρερ στο 9′ ο Μωραϊτης με κεφαλιά και στο 27′ ο Μασούρας με σουτ ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ με τον Κονέ με εξαιρετικό σουτ στο 92′. Στο 9ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας στα καρέ της Αναγέννησης Καρδίτσας και από σέντρα του Φωτάκη ο Μωραϊτης σκόραρε με κεφαλιά. Στο 27′ μετά από κακή συνεννόηση του Γκέκα με τον Μπούσδρα ο Μασούρας μπήκε ανάμεσά τους, κέρδισε την μπάλα και με προβολή σκόραρε σε κενή εστία. Στο 92′ ο Κονέ έκανε το 1-2 με σουτάρα έξω από την περιοχή.

ΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ
Στο 60′ η Αναγέννηση φώναξε για τράβηγμα του Λουμπαρδέα στον Τζέκο και πέναλτι. Από πλευράς φάσεων των 2 ομάδων στο 23′ ο Σουντουρά μπήκε στην περιοχή της Παναχαϊκής και σούταρε με την μπάλα να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι. Ο Μωραϊτης για την Παναχαϊκή είχε μεγάλη φάση με χαμένο πλασέ στο 40′. Ο ίδιος παίκτης στο 89′ είχε και ένα σουτ άουτ.

ΣΚΟΡΕΡ: 92′ Κονέ σουτ – 9′ Μωραΐτης κεφαλιά, 27′ Μασούρας σουτ

Αναγέννηση Καρδίτσας (Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Μπιτέλης, Σουντούρα, Σταματάκης (46′ Καραγιάννης), Τζέκος (76′ Χαντζάρας), Πλαβούκος και Ντάγκρας (55′ Κονέ).

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Μωραΐτης, Γκίνο, Αργυρόπουλος (17′ λ.τρ. Μασούρας), Σωτηράκος, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Πολυχρόνης (84′ Μουστακόπουλος), Λουμπαρδέας (62′ λ. τρ. Μακρυδημήτρης), Ντάσιος και Μπουτζίκος.

 

Πηγή: gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.