Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ο προπονητής του Α.Ο Καρυάς κ. Αλέξανδρος Βλασσόπουλος στο Gosports.gr

Συνέντευξη στο Gosports.gr και στην Αλεξάνδρα Ζιώγα παραχώρησε ο προπονητής του Α.Ο Καρυάς κ. Αλέξανδρος Βλασσόπουλος. Ο κ. Βλασσόπουλος που βρίσκεται για τρίτη χρονιά στον πάγκο της ομάδας, μίλησε για την καλή πορεία της ομάδας, τους στόχους της, το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Πρέβεζα αλλά και το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αχέρων Καναλακίου, ενώ σχολίασε και το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

 

1.Τρίτη χρονιά στον Α.Ο Καρυάς. Πέρα από τον Α.Ο Καρυάς σε ποια ομάδα είχατε ξαναβρεθεί τόσο ως προπονητής όσο και σαν παίχτης?

Α. Βλασσόπουλος: Προπονητικά ο Α.Ο. Καρυάς είναι η πρώτη μου ομάδα. Σαν ποδοσφαιριστής έχω περάσει από αρκετές ομάδες του νησιού. Κυρίως από Λευκάτας, Άγιο Πέτρο και Σφακιώτες.

 

  1. Με το πέρας της 6ης αγωνιστικής συγκατοικείτε στην 1η θέση μαζί με Πλαγιά και Κεραυνό, ποια είναι η εικόνα της ομάδας μέχρι στιγμής και ποιοι οι στόχοι σας?

Α. Βλασσόπουλος: Μέχρι τώρα έχουμε μια καλή εικόνα. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε, να είμαστε ανταγωνιστικοί και μέσα από την δουλειά μας να σταθεροποιήσουμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Εύχομαι στο τέλος να μπορέσουμε  να βρισκόμαστε ψηλά στη βαθμολογία.

 

  1. Την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετωπίσατε τον ΠΑΣ Πρέβεζα με το τελικό σκορ στο 1-1, ποιες οι εντυπώσεις σας από το παιχνίδι?

Α. Βλασσόπουλος: Ο ΠΑΣ είναι μια ιστορική και καλή ομάδα. Από μεριά μας όλα τα παιχνίδια τα αντιμετωπίζουμε με τον ίδιο βαθμό δυσκολίας. Προσπαθούμε να είμαστε καθόλη την διάρκεια ενός παιχνιδιού συγκεντρωμένοι και μέσα από σωστή λειτουργία να παίρνουμε το καλύτερο για εμάς. Αυτό συνέβη και στο παιχνίδι της Τετάρτης, παρόλο που βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ μπορέσαμε και αντιδράσαμε και πήραμε το βαθμό της ισοπαλίας.

  1. Στο τέλος του αγώνα υπήρξαν εντάσεις ενώ πολλοί σχολίασαν την κίνηση του κ. Χουλιάρα να σφυρίξει το τέλος της αναμέτρησης ενώ η ομάδα σας ήταν στην επίθεση, ποια η γνώμη σας?

Α. Βλασσόπουλος: Στην συγκεκριμένη φάση βγαίναμε μόνοι μας και πιθανόν να κάναμε το γκολ που θα μας έδινε την νίκη. Ωστόσο ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του παιχνιδιού και από μεριά μας είναι σεβαστό. Οι διαιτητές κάνουν την δουλειά τους και εμείς την δική μας. Καλό είναι να υπάρχει σεβασμός έτσι ώστε να αναβαθμίζουμε το επίπεδο και όχι να το μειώνουμε. Θέλω να αναφέρω ότι μέχρι τώρα έχουμε δεχτεί καλές και σωστές διαιτησίες και εύχομαι έτσι να είναι  και στην συνέχεια.

 

5.Την Κυριακή αντιμετωπίζετε εντός έδρας τον Αχέρων Καναλακίου. Πώς βλέπετε το συγκεκριμένο ματς? Σας ευνοεί η έδρα σας σε τέτοιου είδους παιχνίδια?

Α. Βλασσόπουλος: Ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι με πολλές απαιτήσεις. Εύχομαι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να φτάσουμε στα στάνταρ της απόδοσης μας και να πάρουμε ότι καλύτερο. Η έδρα είναι πάντα έδρα και σίγουρα μας βοηθάει. Καλώ τον κόσμο μας να δώσει το παρόν την Κυριακή και να είναι για εμάς η πρόσθετη βοήθεια.

  1. Μέσα από τη δική σας ματιά πώς βλέπετε το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Π-Λ μέχρι στιγμής?

Α. Βλασσόπουλος:  Στο πρωτάθλημα μας βρίσκονται ομάδες καλές και με μικρές διάφορες. Υπάρχει ανταγωνισμός και σε κάθε αγωνιστική όλα είναι πιθανά. Εύχομαι στο τέλος η καλύτερη ομάδα να είναι και αυτή που θα κατακτήσει τον τίτλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.