Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Νίκος Κονάκης: «Νιώθω πολύ τυχερός που παίζω κόντρα σε μεγαλύτερους και έμπειρους παίκτες»

Μετά τον αγώνα ΑΕΝ Σαμψούντας- Φορτούνα Βαλανιδοράχης για την 22η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, ο μικρός ποδοσφαιριστής της Σαμψούντας Νίκος Κονάκης, που έχει ήδη ξεχωρίσει για το ταλέντο του, μίλησε στο Gosports.gr και στον Βασίλη Κούρκουλα.

Ο 14χρονος που αγωνίζεται στο κέντρο, έχει βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στην μέχρι τώρα πορεία της, δείχνοντας ότι το ταλέντο ξεχειλίζει στα γήπεδα της ΕΠΣ Π-Λ, και μάλιστα σε ένα παιδί που ήδη στα 14 παίρνει παραστάσεις στην Α ΕΠΣ Π-Λ και έχει ξεχωρίσει για την σεμνότητα και την δουλειά του στις προπονήσεις και το μέλλον σίγουρα του ανήκει.

Πώς νιώθεις που σε τόσο μικρή ηλικία παίζει βασικός στην ομάδα της ΑΕΝ Σαμψούντας σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σαν αυτό της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας?

  • Νιώθω πολύ τυχερός που σε αυτή την ηλικία η ομάδα της Σαμψούντας και ιδιαίτερα ο προπονητής της ομάδας κ. Κώστας Μπρούβας μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω ποδόσφαιρο και να ανταγωνιστώ παίχτες πολύ μεγαλύτερους και πιο έμπειρους. Βέβαια αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει αν οι συμπαίχτες μου δε με βοηθούσαν και δε με στήριζαν τόσο πολύ από την πρώτη στιγμή. Πραγματικά τους ευχαριστώ πολύ για όλα και ελπίζω να μπορέσω να τους το ανταποδώσω.
  • Πόσο δύσκολο είναι για ένα 14χρονο να θυσιάζει τον ελεύθερο χρόνο του και να παρακολουθεί καθημερινές προπονήσεις?
  • Ήταν δύσκολη η μετάβαση από το παιδικό στο αντρικό γιατί είναι πιο δυνατοί οι παίχτες και πολύ πιο δύσκολο να παίξεις και πιο κουραστικό και χρειάζεται πιο πολλές προπονήσεις. Θα πρέπει να θυσιάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου για να κάνεις προπόνηση, οπότε είμαι σχολείο-προπόνηση. Δεν έχω ελεύθερο χρόνο

Τι ομάδα είσαι και ποιος είναι ο αγαπημένος σου ποδοσφαιριστής?

  • Είμαι Παναθηναϊκός και Μπαρτσελόνα και αγαπημένος μου αθλητής είναι ο Λιονέλ Μέσι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.