Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τσατάλας και Γεωργάκης στο Gosports.gr μετά το Σ.Κ Νικόπολη- Α.Ο Βόνιτσας.

Τα νέα αποκτήματα, Παναγιώτης Τσατάλας και Χρήστος Γεωργάκης, του Α.Ο Βόνιτσας και του Σ.Κ Νικόπολης αντίστοιχα, μίλησαν μετά τη λήξη του χθεσινού φιλικού μεταξύ των δύο ομάδων, όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ,  στο Gosports.gr και στην Αλεξάνδρα Ζιώγα, για το πώς είδαν το μεταξύ τους παιχνίδι αλλά και για το πώς βλέπουν το μέλλον των ομάδων τους.

 

Παναγιώτης Τσατάλας (παίχτης Α.Ο Βόνιτσας):  <<Η προοπτική όπως δείξανε όλα τα παιδιά και ο καθένας σαν προσωπικότητα με τις οδηγίες του coach και αν εφαρμόσουμε τα πράγματα όπως θέλει πιστεύω θα πάμε πάρα πολύ καλά και με την βοήθεια του θεού να έχουμε υγεία.

Τώρα ξεκινήσαμε,  άργησα και εγώ να ενσωματωθώ στην ομάδα. Υπάρχει προοπτική όπως είπα διότι τα παιδιά έχουν όρεξη και ο καθένας ξεχωριστά είναι καλός χαρακτήρας και έχει και προσωπικότητα και μπασκετική αλλά και εκτός γηπέδου. Με πειθαρχία όπως ο coach μπορεί να την επιβάλει και με σκληρή δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην φετινή σεζόν που έρχεται.>>

Χρήστος Γεωργάκης (παίχτης Σ.Κ Νικόπολης):  <<Η Βόνιτσα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και το ξέραμε αυτό από πριν. Είδαμε κάποια πράγματα στην ομάδα, κάποια βγήκανε κάποια δε βγήκανε. Ο  στόχος της ομάδας είναι υψηλός και προσπαθούμε κάθε μέρα να βελτιώσουμε βήμα με βήμα κάποιες λεπτομέρειες που θα κάνουν την διαφορά. Αε ευελπιστούμε χωρίς τραυματισμούς, να είμαστε υγιείς και να καταφέρουμε το καλύτερο για την ομάδα γιατί η ομάδα, η πόλη, όλοι προσπαθούν και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους  ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας που από την αρχή έχουμε βάλει.

Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα της Βόνιτσας θα είναι ανταγωνιστική με τις υπόλοιπες. Δείξανε καλά στοιχεία, έχει καλό ρόστερ και πιστεύω ότι με λίγη δουλειά και αφοσίωση θα βελτιώσουν και αυτοί αυτά που θέλουν και θα φτάσουν και αυτοί στο στόχο που έχουν επιλέξει.

Όλοι να είμαστε υγιείς,  εννοείται χωρίς τραυματισμούς, και να μπορούμε όλοι μέσα στο σύνολο να καταφέρουμε όλοι μαζί σαν οικογένεια, σαν ομάδα χωρίς τσακωμούς και χωρίς γκρίνια και τα καλύτερα έρχονται.>>

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις των δυο παιχτών:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.