Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Δηλώσεις Θώδη- Μπέκα μετά τον αγώνα κυπέλλου Ερμής Καναλίου- ΠΑΣ Πρέβεζα 2016

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 16/9/2917 και ώρα 16:30 στο Δημοτικό Στάδιο Καναλίου << Παναγιώτης Συγκούνας>> για την  Α φάση του Κυπέλλου ο αγώνας ανάμεσα στον γηπεδούχο  Ερμή Καναλίου και τον ΠΑΣ Πρέβεζα, με την ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση με σκορ 1-2.( Δείτε ΕΔΩ πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Αμέσως μετά τον αγώνα δηλώσεις έκαναν ο προπονητής του Ερμή Καναλίου κ. Δημήτρης Θώδης και ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα 2016 κ. Άγγελος Μπέκας.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις:

Δημήτρης Θώδης (Προπονητής Ερμή Καναλίου): Το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπυ, πιστεύω ότι οι ομάδες ήταν ισοδύναμες. Ξεκινήσαμε πιο καλά το παιχνίδι, προηγηθήκαμε. Δυστυχώς είχαμε την ατυχία να χτυπήσει ένας από τους καλύτερους μας παίχτες ο Θεμελής. Εκεί κάπου χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, το εκμεταλλεύτηκε η άλλη ομάδα. Δε θα σταθώ ούτε στα πολλά λάθη που έκανε η διαιτησία, θα σταθώ μόνο στις χαμένες ευκαιρίες που είχαμε και πραγματικά με αυτό το 1-2 πιστεύω ότι αδικήθηκαν οι ποδοσφαιριστές μου.

 

Άγγελος Μπέκας(προπονητής ΠΑΣ Πρέβεζα 2016): <<Ήταν αναμενόμενη η δυσκολία που συναντήσαμε. Τελικά κερδίσαμε, αυτό μας ενδιέφερε ήταν να περάσουμε στην επόμενη φάση και όλα σιγά-σιγά με υπομονή και επιμονή θα γίνουν. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, όπου πάμε αυτό το κλίμα θα αντιμετωπίζουμε. Προσπαθούμε να κάνουμε μια ομάδα η οποία θα μείνει και νομίζω ότι θα μείνει. Αυτό θα το πετύχουμε με την προσπάθεια μας. Νομίζω ότι σήμερα πετύχαμε αυτό που θέλαμε, να περάσουμε στην επόμενη φάση κατά τα αλλά έχουμε καιρό μπροστά μας να τα διορθώσουμε κάποια πράγματα και να τα φτιάξουμε. Σε αυτό το γήπεδο όπως ήταν σήμερα δε νομίζω ότι μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα και το άγχος που υπάρχει για πρώτο αγώνα, Νομίζω ότι σιγά –σιγά θα το ξεπεράσουμε, θα καταλάβουμε που βρισκόμαστε, θα καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε και νομίζω ότι όλα θα γίνουν.>>

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.