Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ο προπονητής του Α.Ο Παλαίρου κ. Κυριάκος Παναγιωτίδης στο Gosports.gr

Συνέντευξη παραχώρησε στο Gosports.gr και στο Βασίλη Κούρκουλα ο προπονητής του Α.Ο Παλαίρου κ. Κυριάκος Παναγιωτίδης, σήμερα 6/09/2017 μετά τον φιλικό αγώνα της ομάδας του με τον Τηλυκράτη Λευκάδος.

Ο κ. Παναγιωτίδης μίλησε για τις επίσημες υποχρεώσεις που ξεκινάνε, την περσινή πορεία της ομάδας, τις προσθήκες στο ρόστερ και τη συνταγή- μυστικό μιας καλής παρουσίας στο γήπεδο.

Βασίλης Κούρκουλας: Οι επίσημες υποχρεώσεις για την Α ΕΠΣ Π-Λ ξεκινάνε, πώς θα σας βρεί η έναρξη του πρωταθλήματος?

Κυριάκος Παναγιωτίδης: Αρχικά να σας ευχαριστήσω για το διαδικτυακό χώρο που μου αφιερώνεται και την ευκαιρία να μιλήσω για την μέχρι τώρα προετοιμασία του Α.Ο Παλαίρου. Το επόμενο Σάββατο(16/9/2017) θα ξεκινήσουμε τις επίσημες υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν και θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε για το θεσμό του κυπέλλου τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, μια ομάδα που πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα ενώ έχει την πρόσφατη εμπειρία της Γ Εθνικής. Σήμερα αντιμετωπίσαμε τον Τηλυκράτη Λευκάδος σε φιλικό αγώνα, μια ομάδα που αγωνίζεται από την προηγούμενη χρονιά στη Γ Εθνική, βγάζοντας κατά αυτόν τον τρόπο χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα μου.

Βασίλης Κούρκουλας: Σήμερα όπως και αναφέρατε αντιμετωπίσατε τον Τηλυκράτη Λευκάδος σε ένα πολύ δυνατό φιλικό. Ποια τα συμπεράσματα σας με τη λήξη του αγώνα?

Κυριάκος Παναγιωτίδης: Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί ως ομάδα, δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες χωρίς τέρματα. Είχαμε συνοχή στις γραμμές με καλή κυκλοφορία στην μπάλα και σταθήκαμε κατά την προσωπική μου άποψη πολύ καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν αρκετές αλλαγές έτσι αλλοιώθηκε ο χαρακτήρας της ομάδας και δεχτήκαμε δυο τέρματα από τον Τηλυκράτη. Φυσιολογικό για τα δεδομένα αυτής της ομάδας πάρα όλα ταύτα είχαμε δύο καλές φάσεις στο τέλος του παιχνιδιού εκ των οποίων η μία ύστερα από κάθετη πάσα του ταλαντούχος ποδοσφαιριστή Χασακή Πάρη ( 2001) ο Λίτος έκανε το 1-2 και με την εκπόνηση του αγώνα μετά από δυνατό σουτ του Χασακή η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Τρανουλίδη.

Βασίλης Κούρκουλας: Είστε ικανοποιημένοι με την περσινή πορεία της ομάδας του Α.Ο Παλαίρου στην Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας?

Κυριάκος Παναγιωτίδης: Η περσινή πορεία της ομάδας μας ήταν ικανοποιητική, αφού τερματίσαμε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α ΕΠΣ Π-Λ, επιτρέποντας μας να αισιοδοξούμε και για τη φετινή χρονιά.

Βασίλης Κούρκουλας: Έχουν γίνει προσθήκες στο περσινό ρόστερ?

Κυριάκος Παναγιωτίδης: Οι προσθήκες στο  περσινό ρόστερ  (Ζάτσε, Βουλγαρίδης, Σκιαδάς, Κυριακίδης, Χασακής) πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την ενίσχυση της ομάδας και την αντιμετώπιση διάφορων αδυναμιών μας. Δουλεύουμε καθημερινά πάνω στις αδυναμίες μας, ενώ δεν παραβλέπουμε τις επιταγές του σύγχρονου ποδοσφαίρου που είναι η άριστη φυσική κατάσταση και η συνεχής κίνηση στο χώρο χωρίς μπάλα.

Βασίλης Κούρκουλας: Ποιο είναι το μυστικό μιας καλής παρουσίας στο γήπεδο και ποιο είναι το δικό σας πρωταρχικό μέλημα ως προπονητή?

Κυριάκος Παναγιωτίδης: Η συνταγή- μυστικό μιας καλής παρουσίας είναι πρώτα η δουλειά μέσα στο γήπεδο, το άριστο κλίμα και η καλή συνεργασία με τη Διοίκηση, τους παίχτες και τους συνεργάτες. Το χτίσιμο άλλωστε μιας ομάδας πραγματοποιείται τόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο όσο και εκτός αυτού. Η συνοχή της ομάδας και η πειθαρχία είναι κύρια συστατικά και πρωταρχικό μέλημα ενός προπονητή κάτι που θεωρώ πως έχει καλλιεργηθεί ήδη από πέρυσι σε υψηλό βαθμό.

Βασίλης Κούρκουλας: Με βάση την περσινή καλή πορεία της ομάδας σας, ποιοι είναι οι στόχοι σας για φέτος? Θα συνεχίσει η ομάδα τις καλές εμφανίσεις?

Κυριάκος Παναγιωτίδης:  Στόχος της ομάδας να φτάσει όσο γίνεται πιο ψηλά. Στο τέλος θα δούμε μέσα από αυτήν την συντονισμένη προσπάθεια τι καρπούς θα μας επιφέρει. Αυτό που θεωρώ σημαντικό είναι ότι τίποτα δεν πρέπει να το αφήνουμε στην τύχη. Με σωστό προγραμματισμό και δουλειά μέσα στο γήπεδο θα έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να προβλέψω ποια θα είναι η τελική θέση του Α.Ο Παλαίρου στο πρωτάθλημα. Είμαι όμως πεπεισμένος ότι θα παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο ανάλογο των προσδοκιών που εμείς δημιουργήσαμε πέρυσι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.