Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ο νέος προπονητής του Φιλαθλητικού κ. Γ. Ναζόπουλος στο Gosports.gr

Δηλώσεις έκανε στο Gosports.gr και στον Βασίλη Κούρκουλα ο νέος προπονητής της ομάδας του Φιλαθλητικού Γυναικών κ. Γιώργος Ναζόπουλος σήμερα Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου στην πρώτη προπόνηση της ομάδας για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο κ. Ναζόπουλος που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας μετά τη λήξη της συνεργασίας του συλλόγου με τον περσινό προπονητή κ. Πολύκαρπο Ζήση μίλησε για την πρώτη του συνεργασία με τον Φιλαθλητικό, τη στελέχωση του γυναικείου τμήματος από παιδιά αποκλειστικά του συλλόγου αλλά σχολίασε και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα αναπτυξιακά τμήματα που έχει ως αποτέλεσμα τη στελέχωση ομάδων μεγαλύτερων κατηγοριών.

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του κ. Ναζόπουλου: 

<<Είναι η πρώτη χρονιά που συνεργάζομαι με τον Φιλαθλητικό και με το τμήμα των γυναικών. Βασικά το τμήμα των γυναικών αποτελείται αποκλειστικά από κορασίδες και από νεανίδες με απώτερο σκοπό τη στελέχωση των γυναικών μέσα σε ένα πλάνο διετίας-τριετίας. Φέτος ο στόχος είναι να επιδιώξουμε ότι καλύτερο μπορούμε στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα χρησιμοποιώντας το πρωτάθλημα των γυναικών ώστε να αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες οι μικρές.

Εννοείται πως θα δυσκολευτεί σε σχέση με την περσινή χρονιά φέτος γιατί οι ομάδες οι υπόλοιπες αποτελούνται από μεγαλύτερες σε ηλικία και πιο έμπειρες παίχτριες, ενώ η  απόφαση της διοίκησης φέτος ήταν να στελεχωθεί το γυναικείο τμήμα αποκλειστικά από τα παιδιά του συλλόγου χωρίς καθόλου μεταγραφές.

Θα είναι έλλειψη επίσης  η αποχώρηση κάποιων παιχτριών όπως η  Βάσω Κοσμίδου που θα αγωνίζεται στην Α1 γυναικών βόλει και στον ΑΟ Θήρας αλλά αυτό αποδεικνύει τη δουλειά που γίνεται στα αναπτυξιακά τμήματα και αυτός είναι και ο σκοπός του Συλλόγου να βγάζει παιδιά ώστε να στελεχώνουν ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών. >>

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.