Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Juice4u: Η υγιεινή πλευρά στην πόλη της Πρέβεζας

Ο Σπύρος και ο Χρήστος έχουν δημιουργήσει έναν υπέροχο, ολόφρεσκο χώρο στην Οδό Εθνικής Αντίστασης 19 στην Πρέβεζα, όπου έχει γίνει το  καθημερινό  στέκι όλων για καφέ, πρωινό με χυμό και φρούτα ιδανικό για να συνοδεύσει την βόλτα στα πανέμορφα στενά της Πρέβεζας!

Μια στάση για δυο λεπτά που θα σου προσφέρουν ευεξία και ενέργεια JUICE4U και μια τονωτική ένεση ενέργειας και απόλαυσης. Ο άφθονος πλούτος της ελληνικής γης σε φρούτα στα πόδια σας, ιδανικό για το ξεκίνημα κάθε ημέρας και όχι μόνο.

Το Juice 4u πάντα επιλέγει για εσάς τα πιο φρέσκα φρούτα από έλληνες παραγωγούς ώστε να απολαμβάνετε πάντα ολόφρεσκους χυμούς. Μπορείτε να δοκιμάστε και τις νέες γεύσεις με ρόδι, μια τροφή-θησαυρός. Δίνει ενέργεια, είναι πλούσια σε βιταμίνες και μπορεί να αλλάξει θεαματικά την εικόνα της επιδερμίδας μας.

Βέβαια από τα ράφια του καταστήματος δεν λείπουν και τροπικά φρούτα, όπως μπανάνες, ανανάδες, καρύδες, πιπερόριζες, που κάθε φορά προσθέτουν τη δική τους πινελιά δίνοντάς σας μια εξωτική γεύση.

Για τον καφέ σας το Juice 4U σας προσφέρει μοναδικό χαρμάνι 100% arabica με εξαιρετικές προελεύσεις από Νότια και Κεντρική Αμερική, Νοτιοανατολική Ασία και Αφρική. Απολαύστε ένα πλούσιο και γλυκόπιοτο espresso με ήπια οξύτητα, πολύπλοκα αρώματα ξηρών καρπών και επίγευση μαύρης σοκολάτας.

Και για τις κρύες μέρες του Χειμώνα προτιμήστε ζεστά ροφήματα από ρόδι, μήλο, κανέλα και πορτοκάλι και ενημερωθείτε για τις σούπες βελουτέ ημέρας. Νέες γεύσεις με σπανάκι-γλυκοπατάτα-πορτοκάλι, καρότο και ginger, κολοκύθι-κουρκουμά, μπρόκολο και παντζάρι.

Και μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε τις υπέροχες σαλάτες που συνοδεύονται με vinaigrette μουστάρδας με μέλι και balsamico ή με vinaigrette φράουλας με άρωμα λουίζας.

Είτε είστε αθλητές, είτε ξεκινήσατε πρόσφατα την προσπάθεια να αυξήσετε τη φυσική σας δραστηριότητα, επιλέξτε ένα απολαυστικό smoothie με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τόνωση και αναπλήρωση ενέργειας.

Στο JUICE4U στην Πρέβεζα μπορείτε ακόμη να βρείτε milkshakes, γρανίτες, σπιτική λεμονάδα και energy bars χωρίς ζάχαρη.

 

Το juice4u σας ενημερώνει για το χειμερινό του ωράριο:
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ : 7:00-15:00
ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 7:00-19:30
ΣΑΒΒΑΤΟ: 8:00-19:30
ΚΥΡΙΑΚΗ: ΚΛΕΙΣΤΑ

 

Δεν έχει επιλεχθεί συλλογή ή η συλλογή έχει διαγραφεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.