Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Το Παράγκα Seaside Café Bar &Restaurant επιστρέφει αύριο Σάββατο 30/5 για ένα ονειρικό καλοκαίρι

Το Παράγκα Seaside Café Bar &Restaurant ανοίγει τις πόρτες του αύριο Σάββατο 30 Μαΐου 2020 σε έναν ονειρεμένο χώρο για να αλλάξει και φέτος τα δεδομένα στην ασφαλέστερη παραλία της Ευρώπης για το 2020, την παραλία του Μονολιθίου.

Απολαύστε καφέ, γρανίτα, smoothies και milkshake από το ωραιότερο μπαλκόνι του Ιουνίου καθημερινά από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ παρέα με αλμυρούς και γλυκούς πειρασμούς.

Δοκιμάστε επίσης να πιείτε το ποτό ή το cocktail σας και να κλείσετε για λίγο τα μάτια σας, ακούγοντας τη θάλασσα μέχρι τα ξημερώματα με σπέσιαλ ροφήματα δίπλα στο ηλιοβασίλεμα στη θέα του Ιονίου παρέα με μοναδικούς ήχους μουσικής.

Στο χώρο από πέρυσι λειτουργεί και εστιατόριο έχοντας αποσπάσει ήδη τις καλύτερες κριτικές. Ζυμαρικά, θαλασσινά, ψαρικά, κρεατικά, ριζότο και υπέροχες σαλάτες και ορεκτικά για όλα τα γούστα με θέα το μαγικό Ιόνιο. Στον κατάλογο προστέθηκαν και γλυκοί πειρασμοί που σίγουρα θα κάνουν το Παράγκα Seaside Café Bar &Restaurant να γίνει η καλοκαιρινή σας συνήθεια.

Δείτε τους καταλόγους:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.