Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Το Praline Pastry σας ταξιδεύει σε αγνούς παραδείσους γεύσεων και αυτές τις γιορτές

Παρόν και αυτά τα Χριστούγεννα το Praline Pastry είναι έτοιμο να σας γλυκάνει με τις δημιουργίες του και να σας ταξιδέψει σε γλυκούς και αγνούς παραδείσους γεμάτους σοκολάτα, μπισκότα και αγνές χειροποίητες δημιουργίες.

Ποικιλία λαχταριστών γλυκισμάτων σας περιμένουν για τις ημέρες των γιορτών. Σε ένα παράδεισο γεύσεων για μικρούς και μεγάλους, μπορείς να βρεις δίπλες, παραδοσιακούς κουραμπιέδες και μελομακάρονα αλλά και μελομακάρονα με σοκολάτα.

Λαχταριστά τσουρέκια με κάστανο, μπουένο, ΟREO και πραλίνα που βάζουν σε πειρασμό ακόμα και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες. Χριστουγεννιάτικα μπισκότα, σοκολατάκια σε υπέροχες συσκευασίες, cupcakes, τσουρέκια με γέμιση και φυσικά για την Πρωτοχρονιά Βασιλόπιτες Praline με γέμιση OREO, επικάλυψη Μπουένο, γάλακτος, υγείας, γλάσο και ζάχαρη άχνη.

Και για τους μικρούς μας φίλους ποικιλία από Χριστουγεννιάτικα μπισκότα και σπιτάκια με smarties, βουτυρόκρεμα, ζαχαρωτά, γλάσο, μπισκότα και πουράκια.

Τα φρέσκα υλικά κάνουν όλες τις δημιουργίες του Praline περιζήτητες, και η φαντασία  τα σχέδια πρωτότυπα!

Γιατί Χριστούγεννα χωρίς PRALINE δεν γίνονται!!!!!!!!!

Praline  Pastry  στην Πρέβεζα,  Π. Τσαλδάρη 77

Τηλέφωνο επικοινωνίας  2682 181022

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.