Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Rose Garden Apartments : Η κατάλληλη επιλογή για τις καλοκαιρινές σας διακοπές

Το Rose Garden Apartments βρίσκεται στο χωριό Μύτικας  και περιβάλλεται από έναν περιποιημένο κήπο με λουλούδια, δέντρα και πολύχρωμα τριαντάφυλλα, από τα οποία πήρε και το όνομά του.

Περιλαμβάνει μια γκαρσονιέρα και δυο δυάρια επιπλωμένα διαμερίσματα χωρητικότητας 2 και 4 ατόμων αντίστοιχα, με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και θέα στον κήπο.

Όλα τα διαμερίσματα στο Rose Garden Apartments έχουν κομψή διακόσμηση, απαλά χρώματα και δάπεδο με πλακάκια. Περιλαμβάνουν ακόμη μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα με ψυγείο και φουρνάκι. Υπάρχει επίσης τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ενώ παρέχεται δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους.

Οι επισκέπτες θα βρουν μια ποικιλία από παραδοσιακές ταβέρνες, beach bars, σουπερμάρκετ, φούρνο και καφέ σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το κατάλυμα, ενώ η παραλία Μονολίθι, που θεωρείται η μεγαλύτερη παραλία αμμουδιάς στην Ευρωπαϊκή Ένωση με μήκος περίπου 25 km βρίσκεται σε απόσταση 500 μέτρων.

Το Αεροδρόμιο του Ακτίου απέχει 9,6 χλμ. από τα διαμερίσματα, ενώ σε απόσταση 5χλμ. βρίσκεται η Νικόπολη και το Αρχαιολογικό Μουσείο της Νικόπολης.

Η καλύτερη επιλογή για διακοπές αφού τα διαμερίσματα είναι μόλις 10 λεπτά από την πόλη της Πρέβεζας ενώ βρίσκονται στο κέντρο για εύκολες εξορμήσεις σε Πάργα και Λευκάδα.

Στις εγκαταστάσεις  διατίθεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης.

Rose Garden Apartments

Τηλ. 6955113194

Σελίδα facebook

Σελίδα booking

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.