Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ζωγραφίσαμε το μπότια μας στον υπέροχο χώρο του «Αποσπερίτη»

Ο ‘’Αποσπερίτης’’ στον Παντοκράτορα επέστρεψε φέτος πιο νωρίς κοντά μας, αφού ο καιρός το επιτρέπει, και έχει ανοίξει την αγκαλιά του για να υποδεχθεί τους Πρεβεζάνους και τους επισκέπτες για καφέ, μουσική και ποτό, αγναντεύοντας το γαλάζιο της θάλασσας και χαλαρώνοντας σε μια ειδυλλιακή ατμόσφαιρα.

Με αφορμή το έθιμο της πρώτης Ανάστασης που θα ζωντανέψει αύριο το πρωί του Μ. Σαββάτου στην Πρέβεζα, με δεκάδες πήλινα μπότια να σπάνε στο πλακόστρωτο του ιστορικού κέντρου, μόλις η καμπάνα του Αγίου Χαραλάμπους σημάνει χαρμόσυνα την πρώτη Ανάσταση, η όμορφη παρέα του Αποσπερίτη διοργάνωσε μια ξεχωριστή και πρωτότυπη εκδήλωση.

Απόφασισαν να μοιραστούν μαζί σας ένα προσωπικό έθιμο χρόνων και σήμερα το απόγευμα μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στον υπέροχο χώρο του «Αποσπερίτη» για να ξεδιπλώσουν το καλλιτεχνικό τους οίστρο και να βάψουν τα Μπότια όλοι μαζί σαν μια παρέα.

Το αποτέλεσμα ήταν παραπάνω των προσδοκιών, με τα χρωματιστά και με τα διάφορα σχήματα μπότια να κοσμούν τον χώρο και σε συνδυασμό με την υπέροχη θάλασσα και τη θέα του κάστρου του Παντοκράτορα να δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό.

Επισκεφτείτε το χώρο του ‘’Αποσπερίτη’’ στον Παντοκράτορα και είναι σίγουρο ότι θα έχετε βρει το νέο σας καλοκαιρινό στέκι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.