Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

My Carpe – Market : Ένα μίνι-μάρκετ στην παραλία της Πρέβεζας που πρέπει σίγουρα να επισκεφτείτε!

Το νέο κατάστημα στην όμορφη παραλία της Πρέβεζας, στην Οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 9 και Γηγορίου Ε’ 2,  ακούει στο όνομα My Carpe – Market!

Σε έναν όμορφο χώρο δίπλα στη θάλασσα στην παραλία της Πρέβεζας με άψογη εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές, το My Carpe – Market δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι για να γίνει η καθημερινή σας συνήθεια.

Στο κατάστημα  θα βρείτε φρέσκο ψωμί, γαλακτοκομικά, παραδοσιακά προϊόντα και προϊόντα καθημερινής χρήσης.

Στον πάγκο με τα τοπικά προϊόντα θα βρείτε μέλι σε διάφορες ποικιλίες, ενώ ξεχωριστή θέση κατέχουν και τα προϊόντα gluten free  όπως λεμονοπιτάκι, brownies και coccola σε μερίδες για όλες τις ώρες της ημέρας. Στο κατάστημα επίσης υπάρχει αφιλτράριστο βιολογικό εξαιρετικά παρθένο αγουρέλαιο με υψηλές φαινόλες σε διάφορα ml, τα προϊόντα “ Συρράκο’’ της οικογένειας Τέφα, παραδοσιακό υποβρύχιο σε γεύσεις βανίλια, λεμόνι και μαστίχα με μοναδική υφή και χρώμα ενώ και τα gelato GioGio σε αυθεντικές γεύσεις σοκολάτας, φράουλας, φουντούκι, βανίλια, μάνγκο και καραμέλα κλεισμένες σε βαζάκι! Δοκιμάστε όλα τα προϊόντα και είναι σίγουρο ότι θα έρθετε και θα ξαναέρθετε!

Επισκεφθείτε το !

Ελευθερίου Βενιζέλου 9 και Γρηγορίου Ε’ 2 – Πρέβεζα

Τηλέφωνο:2682 021785

Δεν έχει επιλεχθεί συλλογή ή η συλλογή έχει διαγραφεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.