Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Είσαι λάτρης του παγωτού? Έλα στο Praline Pastry ! Γιατί καλοκαίρι χωρίς Praline δε γίνεται.

Καλοκαίρι και παγωτό πάνε πακέτο και επειδή αγαπάμε πολύ αυτή τη δροσερή λιχουδιά, θέλουμε πάντα να την απολαμβάνουμε στα καλύτερά της.To PRALINE PASTRY στην Πρέβεζα ξεχωρίζει για τις γεύσεις του και την προσεγμένη ποιότητά τους.

Φτιαγμένα με αγνά υλικά και χωρίς πρόσθετα, τα παγωτά του μας κερδίζουν με τη γεύση και το άρωμά τους. Στο κατάστημα μπορείς να βρεις προτάσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς, με πολλές γεύσεις όπως παρφέ σοκολάτα, παρφέ κρέμα, snickers, στρατσιατέλα, cookies, pavlova, εκμέκ κανταΐφι, lemon-pie, βανίλια, φυστικοβούτυρο, lila pause, nesquik και πολλές άλλες.

Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις και τις νέες γεύσεις σοκολάτα υγείας και ρόδι με μύρτιλο, νηστίσιμες χωρίς ζωικά λιπαρά, που υπόσχονται έντονες συγκινήσεις.

Και μην παραλείψεις να συνδυάσεις τα παγωτά με σοκολατόπιτα, σουφλέ, πορτοκαλόπιτα ή καρυδόπιτα και είναι σίγουρα ότι το Praline Pastry  θα γίνει η καθημερινή σου καλοκαιρινή συνήθεια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.